Jack Jarryd met nieuwe muziek op tour

Jack Jarryd
Jack Jarryd met nieuwe muziek op tour
Door kimvanderzon op 20 april 2023 - 12:43 Jack Jarryd gaat, ter ere van zijn EP release op zijn eerste eigen clubtour, van oktober tot en met december 2023.

In 2021 maakte Jack Jarryd een veelbelovend debuut in de muziekindustrie. Met de release van zijn EP ‘Evolve’, de single ‘Living It Up’ en ‘Heartache’ (2022) stortte hij zijn hart uit in een reeks dynamische nummers. Meerdere live optredens en airplay op Qmusic, Radio Veronica, Radio 2 en 3FM volgden. Zijn single ‘Open Fire’ kon ook op support rekenen, dit nummer werd namelijk verkozen tot oorkonde op Radio Veronica. Tijdens een uitverkochte headlinershow in Luxor Live, voorprogramma’s van Saint Mortel, Floor Jansen en Blaudzun en diverse festivalshows maakte het publiek kennis met Jack Jarryd.

In de eerste maanden van 2023 tourde de zanger als voorprogramma van The Dirty Daddies langs 24 uitverkochte grote zalen. Gewapend met zijn stem en zijn band geeft hij een ouderwets spectaculaire liveshow, die zich beweegt tussen frisse pop en levendige rock, gekenmerkt door epische solo’s en pompende 80’s synths. In zijn performance streeft hij naar ultieme interactie met het publiek, enerzijds door zijn oprechte kwetsbaarheid en anderzijds door opzwepende rock ’n roll.

De concerten:
10-11-2023 - Jack Jarryd - Luxor Live, Arnhem (tickets)
30-11-2023 - Jack Jarryd - Fluor, Amersfoort (tickets)
16-12-2023 - Jack Jarryd - Gebr. De Nobel, Leiden (tickets)
21-12-2023 - Jack Jarryd - Nieuwe Nor, Heerlen (tickets)
22-12-2023 - Jack Jarryd - So What!, Gouda (tickets)

De kaartverkoop is al gestart. Haal via bovenstaande links je tickets voor de show.

open kaart full screen


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Elephant

ROTTERDAMSE BAND ELEPHANT OP TOUR DOOR NEDERLAND MET...De Rotterdamse band Elephant gaan van september 2023 t/m februari 2024 op...

The Grand East

THE GRAND EAST START 'SEXCLUBTOUR' IN OKTOBER The Grand East gaat weer optreden. Na de zomer start hun 'SexClubTour' in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.