Donnie presenteert in september nieuwe liveshow 'De Kibbelingsound' in AFAS Live

review: Donnie - 30/04 - AFAS Live
Donnie presenteert in september nieuwe liveshow 'De Kibbelingsound' in AFAS Live
Door tessamaria op 19 april 2023 - 14:13 Donnie, ook wel bekend als 'de Fenomeen', staat op zaterdag 23 september 2023 in AFAS Live voor zijn nieuwe liveshow, gebaseerd op zijn aankomende album 'De Kibbelingsound', dat op 28 april zal verschijnen. Onlangs bracht Donnie samen met René Froger hun nieuwe single 'Dat Kan Je Niet Kopen' uit als voorproefje op het aankomende album.

Donnie, wiens echte naam Donald Scloszkie is, is een Nederlandse rapper en televisiepersoonlijkheid. Hij begon zijn carrière als rapper in 2015 en brak in 2016 door met zijn hit 'Batras'. Sindsdien heeft hij meerdere hits uitgebracht en heeft hij samengewerkt met verschillende Nederlandse artiesten, waaronder Frans Duijts en Willie Wartaal. Naast zijn muziekcarrière is Donnie ook bekend van televisie. Hij verscheen in 2019 in het televisieprogramma 'Jachtseizoen' en was in 2020 te zien in het programma 'De Slimste Mens' Donnie heeft een unieke stijl die wordt gekenmerkt door humor en zelfspot. Zijn teksten zijn vaak absurd en zitten vol met woordspelingen en referenties naar de Nederlandse cultuur.

De kaartverkoop begint op maandag 24 april om 16:00 uur. Koop hier je kaarten voor Donnie in de AFAS Live. Een ticket kost je €42,56.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Pip Blom

PIP BLOM IN DECEMBER OP TOUR DOOR NEDERLAND Pip Blom heeft de eerste paar shows van de aankomende tour bekendgemaakt....

Babymetal

BABYMETAL NAAR 013 EN ANCIENNE BELGIQUE IN DECEMBER De Japanse sensatie BABYMETAL komt in december naar 013 in Tilburg en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.