BABYMETAL naar 013 en Ancienne Belgique in december

Babymetal
BABYMETAL naar 013 en Ancienne Belgique in december
Door tessamaria op 19 april 2023 - 13:05 De Japanse sensatie BABYMETAL komt in december naar 013 in Tilburg en Ancienne Belgique in Brussel. Ze zullen onder andere hun vierde album, 'The Other One', die ze eerder dit jaar uitbrachten, delen met live-publiek.

BABYMETAL is een Japanse metalband die in 2010 werd opgericht. De band bestaat uit drie jonge vrouwen die optreden in een mix van heavy metal en J-pop. De groep werd al snel populair in Japan en kreeg internationaal bekendheid na hun debuutalbum 'Babymetal' in 2014. Sindsdien hebben ze verschillende tournees gedaan en hebben ze in het voorprogramma van onder andere The Red Hot Chili Peppers, Korn en Lady Gaga gestaan. Ook hebben ze op de festival affiche van verschillende grote muziekfestivals gestaan, waaronder Coachella, Glastonbury en Download Festival.

De shows van BABYMETAL:
03-12-2023 - 013, Tilburg (tickets)
04-12-2023 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)

De kaartverkoop voor beide shows begint op vrijdag 21 april om 10:00 uur. Schaf je tickets aan via bovenstaande links. Je bent tussen de €49 en €54,80 kwijt aan een kaartje. Er worden ook verschillende VIP-pakketten aan geboden.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Donnie

DONNIE PRESENTEERT IN SEPTEMBER NIEUWE LIVESHOW 'DE... Donnie , ook wel bekend als 'de Fenomeen', staat op zaterdag 23 september...

Bebe Rexha news

BEBE REXHA IN AUGUSTUS NAAR PARADISO MET 'BEST F’N... Bebe Rexha heeft aangekondigd met haar 'Best F’n Night Of My Life' tour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.