Greta Van Fleet met Starcatcher World Tour naar Amsterdam en Brussel

review: Greta van Fleet - 12/11 - AFAS Live Greta van Fleet
Greta Van Fleet met Starcatcher World Tour naar Amsterdam en Brussel
Door tessamaria op 18 april 2023 - 16:28 Ter ere aan hun aanstaande album 'Starcatcher' gaat Greta Van Fleet dit najaar op een gelijknamige wereld tour. In november geeft de Amerikaanse rockband onder andere optredens in Amsterdam en Brussel. De laatste keer dat de band een eigen show in Nederland of België gaf, is alweer 3,5 jaar geleden. In november 2019 stond Greta van Fleet toen in Afas Live. We waren daar toen bij voor een verslag in woord en beeld. Check de foto's hier!

Greta Van Fleet is een Amerikaanse rockband uit Frankenmuth, Michigan, die werd opgericht in 2012. De band bestaat uit de vier broers Josh, Jake, Sam en Danny Kiszka en heeft een unieke sound geïnspireerd door klassieke rockbands uit de jaren '60 en '70, zoals Led Zeppelin en The Who. Greta Van Fleet brak door met hun debuutsingle 'Highway Tune' in 2017. Hun eerste EP, 'Black Smoke Rising', werd eveneens in 2017 uitgebracht. In 2018 bracht de band hun tweede EP uit, 'From the Fires', waarvoor ze een Grammy Award wonnen in de categorie Best Rock Album. Het album bevatte hits als 'Safari Song' en 'Black Smoke Rising'. Hun debuutalbum 'Anthem of the Peaceful Army' werd uitgebracht in 2018 en behaalde de top 3 in de Billboard 200-hitlijst.

De volgende concerten staan in de planning:
08-11-2023 - Greta van Fleet - Ziggo Dome, Amsterdam (tickets)
12-11-2023 - Greta van Fleet - Vorst Nationaal, Brussel (tickets)

De kaartverkoop voor beide shows begint op vrijdag 21 april om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voor Greta Van Fleet in de Ziggo Dome op 8 november. En hier kan je terecht als je Greta Van Fleet op 12 november in Vorst Nationaal wil bewonderen. Ticketprijzen starten vanaf €43,68.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Weval

WEVAL NAAR PARADISO, TIVOLIVREDENBURG, OOSTERPOORT... Weval gaat in het najaar op tour en heeft vandaag de nieuwe shows...

sera

SERA IN HET NAJAAR WEER OP TOUR DOOR NEDERLAND Nadat Sera haar tour voor april helemaal heeft uitverkocht maakt ze vandaag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.