Cian Ducrot komt naar Nederland en België in november

review: Cian Ducrot - 04/03 - Paradiso Cian Ducrot
Cian Ducrot komt naar Nederland en België in november
Door kimvanderzon op 14 april 2023 - 13:36 Cian Ducrot heeft zijn tour aangekondigd en daarmee komt hij ook naar Antwerpen, Utrecht en Rotterdam.

Cian Ducrot is een Iers singer-songwriter, producer en multi-instrumentalist die bekendheid verwierf met zijn single "All For You" in 2022. Een ware hit op TikTok die ook in de UK Singles Chart top 20 piekte. Cian is verre van een one hit wonder, want ook met de opvolger “I’ll Be Waiting” scoort hij sterk in de UK charts én wereldwijd, van Australië over Europa tot in de VS. Begin maart kwam Cian zijn single “I’ll Be Waiting” live promoten bij MNM, Radio 2, Q-Music en Joe met een Top #10 single- en streaming chartpositie als resultaat. Daarnaast heeft hij in het voorprogramma gestaan van Ed Sheeran zijn tour in maart.

Tour datums:

06-11-2023 - Cian Ducrot - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
07-11-2023 - Cian Ducrot - Maassilo, Rotterdam (tickets)
08-11-2023 - Cian Ducrot - Trix, Antwerpen (tickets)

De kaartverkoop begint op 21 april om 11.00. Haal via bovenstaande links je tickets. De ticketprijs is tussen de 25 en 27.50.

open kaart full screen


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



suzan & freek

MET DE TOEVOEGING VAN SUZAN & FREEK IS LINE-UP VAN...Onder de noemer 'Zuiderpark Live’ organiseren concertorganisator Greenhouse...

AFAS Live

ANIME-KLASSIEKER NARUTO EENMALIG VERTOOND IN AFAS... Anime-liefhebbers krijgen de kans om de Japanse anime-klassieker 'Naruto' op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.