Anime-klassieker Naruto eenmalig vertoond in AFAS Live met live orkest

AFAS Live Podium
Anime-klassieker Naruto eenmalig vertoond in AFAS Live met live orkest
Door tessamaria op 14 april 2023 - 12:45 Anime-liefhebbers krijgen de kans om de Japanse anime-klassieker 'Naruto' op woensdag 6 december 2023 te beleven tijdens de 'Naruto Symphonic Experience' in de AFAS Live in Amsterdam. Tijdens deze avond wordt Naruto op groot scherm vertoond en begeleid door het live orkest 'Un Pour Tous', dat met kenmerkend Japanse muziekinstrumenten de beroemde muziek van Toshio Masuda tot leven brengt.

Het verhaal van Naruto, waarin de jonge ninja en zijn vrienden hun dorp en vrienden beschermen, is al 24 jaar lang een wereldwijde hit. Het is een van de populairste mangaserie ooit, met meer dan 200 miljoen verkochte exemplaren sinds de publicatie in 1999. Het succes van Naruto heeft er mede voor gezorgd dat de manga- en animewereld niet langer als een niche wordt gezien, maar als een groeiende gemeenschap. Dit is terug te zien op de vele beurzen, festivals en cosplay-evenementen over de hele wereld.

De kaartverkoop is al van start gegaan. Koop hier je kaarten om bij de Naruto Symphonic Experience in de AFAS Live aanwezig te zijn. Je bent tussen de €55 en €119 kwijt aan een ticket.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Cian Ducrot

CIAN DUCROT KOMT NAAR NEDERLAND EN BELGIË IN NOVEMBER Cian Ducrot heeft zijn tour aangekondigd en daarmee komt hij ook naar...

De Toegift

DE TOEGIFT GEEFT 12 SHOWS DOOR NEDERLAND IN HET NAJAAR De Toegift zal op tour gaan dit najaar met 12 shows door Nederland. Ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.