Perturbator en Carpenter Brut met exclusieve NL-show naar 013

Perturbator
Perturbator en Carpenter Brut met exclusieve NL-show naar 013
Door tessamaria op 12 april 2023 - 11:10 De Franse synthwave acts Perturbator en Carpenter Brut geven op 19 november een exclusieve show in Nederland. De show zal plaatsvinden in de Main zaal van poppodium 013 in Tilburg. Amerikaanse punk/hiphop act Ho99o9 zal het voorprogramma verzorgen.

Perturbator en Carpenter Brut zijn beide Franse muziekproducers die bekend staan om hun bijdragen aan het synthwave-genre. Perturbator's muziek bevat elementen van techno, metal en filmmuziek en wordt vaak omschreven als duister en energiek. Carpenter Brut is bekend om zijn krachtige beats, retro synthesizergeluiden en zwaar bewerkte vocalen. Beide artiesten zijn populair in de synthwave scene en hun muziek wordt vaak gebruikt in films, televisieseries en videogames.

De kaartverkoop begint op donderdag 13 april om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voor Perturbator en Carpenter Brut in 013, Tilburg. Je bent €45,18 kwijt aan een kaartje.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Darlyn

DARLYN CLUBTOUR 'ROLL WITH THE PUNCHES' IN OKTOBER Darlyn heeft de clubtour 'Roll With The Punches' aangekondigd. In oktober...

SZA1

SZA BRENGT HAAR SOS TOUR NAAR ZIGGO DOME IN JUNI SZA bracht afgelopen december haar langverwachte tweede album 'SOS' uit. Deze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.