Ben Howard in juni twee keer naar Koninklijk Theater Carré

review: Ben Howard - 7/7 - AFAS live Ben Howard
Ben Howard in juni twee keer naar Koninklijk Theater Carré
Door tessamaria op 21 maart 2023 - 10:12 Op maandag 19 en dinsdag 20 juni zal Britse muzikant Ben Howard te zien zijn in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Ben zal deze twee avonden onder andere muziek van zijn recente album 'Collections From The Whiteout' laten horen aan het live-publiek. Naast deze shows in Carré zal hij ook te zien zijn op Down The Rabbit Hole en Rock Werchter deze festival zomer.

Ben Howard haalde met zijn in 2011 uitgebrachte debuutalbum 'Every Kingdom' driemaal de platina status. Bij een optreden van Howard kan je ultiem genieten van zijn bijzondere gitaarspel en indringende stem. De laatste keer dat Ben Howard te zien was in Nederland is al een hele tijd geleden. Zijn laatste optreden was in november 2018 in TivoliVredenburg.

De kaartverkoop voor beide concerten begint op vrijdag 24 maart om 10:00 uur. Koop hier je kaarten voor Ben Howard op 19 of 20 juni in Carré. Je bent €31,90 kwijt aan een ticket. Wil je een email als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in!



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



incubuss

INCUBUS DEZE ZOMER NAAR TILBURG EN BRUSSELIncubus bevestigt hun grote terugkeer naar Europa. De alternatieve rockband...

The Dirty Daddies - Patronaat news

THE DIRTY DADDIES VANAF DECEMBER MET SINNERS ARE... The Dirty Daddies heeft bekend gemaakt op tour te gaan aankomende winter....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.