Paradiso viert 55-jarig bestaan met Willem de Ridder’s Endless Easter Parade

AmenRa sfeer Paradiso
Paradiso viert 55-jarig bestaan met Willem de Ridder’s Endless Easter Parade
Door tessamaria op 10 maart 2023 - 15:47 Op maandag 10 april bestaat Paradiso 55 jaar. Het Amsterdamse podium zal dit vieren met Willem de Ridder’s Endless Easter Parade. Willem was een van de oprichters van de zaal. Familie, vrienden en nabestaanden van De Ridder en publiek zullen terugblikken op 55 jaar 'Cosmisch Ontspannen' in Paradiso. In december 2022 overleed De Ridder op 83-jarige leeftijd.

Er zullen deze avond in de Grote Zaal verschillende performances zijn door magiërs, troubadours, vreemde wezens, bands en dj's. Willem was kunstenaar, verhalenverteller en radiomaker en in de Kelder van Paradiso kan je je onderdompelen in verschillende soundscapes, bizarre verhalen, oude filmbeelden en radio-opnames gemaakt door Willem de Ridder zelf.

Koop hier je tickets voor Willem de Ridder’s Endless Easter Parade. Een ticket kost je €28. Ben jij nog niet klaar met feesten na 21:00 uur? Koop dan hier je kaartjes voor de Afterparty. Deze tickets kosten €17.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Willem De Ridder's Endless Easter Parade in Paradiso
Tickets Willem De Ridder's Endless Easter Parade
KIES TICKET
ma 10 apr
Willem de Ridder's Endless Easter Parade
Paradiso, Amsterdam
€ 17,00
ma 10 apr
Willem De Ridder Afterparty
Paradiso, Amsterdam
€ 17,00
Kovacs

KOVACS IN HET NAJAAR MET NIEUW ALBUM 'CHILD OF SIN'...Sharon Kovacs is een raadselachtig fenomeen. Voortgekomen uit de muziekschool...

Spinvis

SPINVIS MET ‘BE-BOP-A-LULA’ TOUR DIT NAJAAR DOOR... Op 7 april brengt Spinvis zijn nieuwe album genaamd ‘Be-Bop-A-Lula’ uit. Hij...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.