Sticks voor openluchtconcert naar Amsterdamse Bos

Sticks
Sticks voor openluchtconcert naar Amsterdamse Bos
Door RobZ op 07 maart 2023 - 12:37 De clubtournee van Sticks in mei is al zo goed als uitverkocht, maar er is goed nieuws voor de fans van de Zwolse rapper. Op zondag 18 juni geeft Sticks een openluchtconcert in het Amsterdamse Bostheater. Dit in het kader van de Live At concertreeks.

Sticks is een van de meest succesvolle rappers van Nederland. Ruim vijftien jaar geleden brak hij samen met rapper Rico en producer Delic door met de rapformatie ‘Opgezwolle’. De albums ‘Spuugdingen op de mic’, ‘Vloeistof’ en ‘Eigen wereld’ werden hiphopklassiekers. ¬Ken je Sticks niet van deze samenwerking, dan ken je hem wel van het in 2013 gevormde ‘Great Minds’, samen met Winne, Jiggy Djé en Wu-Tang Clan-producer Dr. Moon. Samen met Typhoon gaf Great Minds in 2016 in de Ziggo Dome het grootste nederhopconcert ooit.

Tickets voor Sticks Live at het Amsterdamse Bostheater gaan vrijdag 10 maart om 11:00 uur in de verkoop. Tickets kosten 34,50 euro. Hier koop je tickets voor Sticks in het Amsterdamse Bostheater.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



pennywise

PENNYWISE NAAR MELKWEG IN AUGUSTUSEerder dit jaar stonden ze samen met Dropkick Murphys in de Ziggo dome, en nu...

Nicky Romero

NICKY ROMERO MET EERSTE SOLOSHOW ‘NIGHTVISION’ NAAR... Nicky Romero komt met zijn eerste soloshow 'Nightvision' op 2 december naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.