Nicky Romero met eerste soloshow ‘Nightvision’ naar AFAS Live

Nicky Romero
Nicky Romero met eerste soloshow ‘Nightvision’ naar AFAS Live
Door kimvanderzon op 07 maart 2023 - 11:00 Nicky Romero komt met zijn eerste soloshow 'Nightvision' op 2 december naar de AFAS Live.

Met het concept ‘Nightvision’ brengt Nicky Romero zijn visie op de nachtcultuur en de dance industrie op indrukwekkende wijze tot leven. In samenwerking met zijn eigen label Protocol Recordings verzorgt hij de complete muzikale invulling. Dat hij dit tijdens zijn eerste soloshow in AFAS Live kan doen, is voor Romero een jongensdroom die uitkomt. “Ik speel al langere tijd met de invulling en uitwerking van dit concept. Een solo show van dit formaat stond al heel lang op mijn bucket list. Het is geweldig dat ik het ‘Nightvision’ concept en die ambitie nu op één avond kan samenbrengen.” Het evenement wordt geproduceerd door Artist Division en het internationale evenementenbureau E&A Events, bekend van grote concepten als Don't Let Daddy Know, Kingsland Festival en Martin Garrix ADE.

‘Nightvision’ is een culminatie van niet alleen het nu al succesvolle 2023, maar in feite van alles wat hij tot nu toe in zijn carrière heeft bewerkstelligd. Zo had hij afgelopen jaar en heeft hij de komende maanden grote headlineshows op festivals als Ultra (in Miami, Peru, Korea, Japan, Brazilië en Taiwan), Tomorrowland en EDC Mexico. Nicky trad afgelopen weekend op als headliner op Don’t Let Daddy Know in de Ziggo Dome. Hij maakte dit jaar zijn tv-debuut als jurylid in het nieuwe SBS6 programma ‘Avastars’ en in april zet hij die carrière voort in het nieuwe programma ‘The Talent Scouts’, waarin hij als jurylid investeert in talent dat kans maakt op een optreden op Pinkpop.

Tijdens ‘Nightvision’ in AFAS Live neemt Nicky Romero een aantal speciale gasten mee. Deze zullen in later stadium bekend worden gemaakt.

Hier regel je de pre-registratie voor 'Nightvision' in AFAS Live.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Nicky Romero in AFAS Live
Tickets Nicky Romero
za 02 dec
AFAS Live, Amsterdam
Live At Amsterdamse Bos news

STICKS VOOR OPENLUCHTCONCERT NAAR AMSTERDAMSE BOSDe clubtournee van Sticks in mei is al zo goed als uitverkocht, maar er is...

Weyes Blood

WEYES BLOOD STAAT IN NOVEMBER IN TIVOLIVREDENBURG EN... Weyes Blood heeft aangekondigd later dit jaar op tournee te gaan. Als...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.