Kurt Vile & The Violators in juli naar Live At Amsterdamse Bos

Kurt Vile
Kurt Vile & The Violators in juli naar Live At Amsterdamse Bos
Door kimvanderzon op 27 februari 2023 - 11:46 Op 10 juli geeft Kurt Vile & The Violators een concert in het openluchtpodium in het Amsterdamse bos.

Songwriter, zanger en instrumentalist; Kurt Vile is een muzikale alleskunner die zijn steengoede muziek met nonchalante charme speelt. Kurt Vile is dan ook het beste te genieten tijdens een warme zomeravond in een rustgevende ambiance, als er ineens niets anders van belang lijkt te zijn dan het verfijnde gitaarspel en onverwoestbare songs.

De Amerikaanse ‘constant hitmaker’ Kurt Vile is niet alleen bekend van zijn carrière als zanger en gitarist van de band ‘The War On Drugs’. Vanaf 2008 stal hij solo de show met het album ‘B’lieve I’m Going Down’ en de pakkende songs ‘Pretty Pimpin’, ‘How Lucky’ en ‘Walking On A Pretty Day’ die je na één keer horen grijs draait.

De voorverkoop start op 3 maart om 11.00. Koop via deze link je tickets voor Kurt Vile & The Violators op 10 juli. De ticketprijs is 37,50.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Royal Park Live

NIEUWE NAMEN VOOR CONCERTSERIE ROYAL PARK LIVE:...Komende zomer worden er onder de titel Royal Park Live weer een aantal...

Bouke & The ElvisMattersband,

BOUKE AND THE ELVIS MATTERS BAND KONDIGT EXTRA SHOW... Wegens grote belangstelling geeft Bouke and the Elvis Matters band naast het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.