Bouke and the Elvis Matters band kondigt extra show in Ziggo Dome aan

Bouke & the Elvis Matters Band
Bouke and the Elvis Matters band kondigt extra show in Ziggo Dome aan
Door redactie op 27 februari 2023 - 11:17 Wegens grote belangstelling geeft Bouke and the Elvis Matters band naast het concert in de Ziggo Dome op vrijdag 19 april 2024, ook op donderdag 18 april 2024 een show. Na al te hebben aangekondigd om headliner te zijn van drie uitverkochte concerten in de Ziggo Dome op 21, 22 en 23 april dit jaar mag Bouke er dus een jaar later nog twee keer staan.

Kort geleden heeft Bouke de muziekcompetitie ‘The Tribute - Battle of the Bands 2023' gewonnen. Het is niet de eerste keer dat Bouke Scholten een tv-programma wint. In 2009 ging hij bij het RTL4-programma 'Waar is Elvis' met de winst naar huis. Ook eind 2014 wist hij bij de SBS6 TV-show 'The Winner Takes It All' de eerste plaats te behalen. En in 2019 won hij ook het RTL4-programma 'ALL TOGETHER NOW'. Met deze zak vol aan podiumervaring mag de 41-jarige zanger dit jaar en volgend jaar dus ook een groot eerbetoon aan Elvis Presley doen in de Amsterdamse zaal.

De kaartverkoop om Bouke & The Elvis Matters band op 19 april 2024 in de Ziggo Dome te zien is al van start gegaan. Ticketprijzen starten vanaf €39,90.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Live At Amsterdamse Bos news

KURT VILE & THE VIOLATORS IN JULI NAAR LIVE AT...Op 10 juli geeft Kurt Vile & The Violators een concert in het...

carre

LAYERS OF THE EARTH MET MAARTEN VOS & MAOTIK FT.... Layers of The Earth van Maarten Vos en Moatik ft. Joep Beving komt naar Carré...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.