Guns N' Roses naar Megaland in Landgraaf op 11 juli 2023

Guns N Roses
Guns N' Roses naar Megaland in Landgraaf op 11 juli 2023
Door tessamaria op 21 februari 2023 - 15:31 Hardrockband Guns N' Roses heeft bekend gemaakt om op 11 juli 2023 naar Megaland in Landgraaf te komen. Dit terrein wordt natuurlijk jaarlijks ingezet als festivalterrein voor Pinkpop. Deze show is onderdeel van hun 2023 World Tour. In 2022 stond de legendarische band nog in Groningse Stadspark maar nu is het Limburgse Landgraaf aan de beurt. Op dezelfde nieuwe wereldtournee van Guns N' Roses wordt op donderdag 15 juni ook Graspop Metal Meeting aangedaan.

Met zes studioalbums op hun naam is Guns N' Roses een van de belangrijkste en meest invloedrijke acts in de geschiedenis van muziek. Met hun liveoptredens trekken ze miljoenen fans over de hele wereld. De band heeft ook wat te vieren dit jaar. De videoclip van hun nummer 'November Rain' heeft dit jaar maar liefst 2 miljard views op YouTube en is daarmee een van de meest bekeken rockvideo's ooit.

De tickets voor Guns N' Roses gaan op vrijdag 24 februari om 10:00 uur in de verkoop. Prijzen starten vanaf €100.80,-. Koop hier vrijdag je tickets voor Guns N' Roses op 11 juli 2023 op Megaland in Landgraaf.

Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in!




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Wodan Boys

WODAN BOYS GEEFT DIT VOORJAAR VIER SHOWSDe Haagse groep Wodan Boys heeft bekendgemaakt dit voorjaar meerdere shows...

The Slow Show

THE SLOW SHOW MET NIEUW TOURNEE DOOR NEDERLAND EN... De Engelse band The Slow Show heeft aangekondigd om in het najaar van 2023...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.