Fat Freddy's Drop ook naar Paard Den Haag deze zomer

Fat Freddy's Drop
Fat Freddy's Drop ook naar Paard Den Haag deze zomer
Door kimvanderzon op 16 februari 2023 - 11:13 Fat Freddy's Drop heeft bekend gemaakt deze zomer terug te keren naar Paard in Den Haag. Op 17 juli zal de band het podium betreden. Eerder werd al bekend gemaakt dat de Nieuw-Zeelanders in TivoliVredenburg staan. Er zijn voor deze show nog tickets beschikbaar. In België geeft de band ook twee shows. Op 25 en 26 juli staat Fat Freddy's Drop in het openluchttheater Rivierenhof.

Het Nieuw-Zeelandse zevenmanscollectief Fat Freddy’s Drop combineert dub, soul, reggae en jazz tot een even ontspannende als dansbare mix. Geheim wapen van de band is de wasverzachtende stem van zanger Dallas Tamaira, een man bij wie de soul in elke vezel van zijn lichaam zit. Fat Freddy’s Drop is een echte jamband: op het podium spinnen ze hun nummers graag uit of laten zelfs hele nieuwe nummers ontstaan, die dan later weer op hun studioalbums terechtkomen. Op hun nieuwe album Wairunga (2021, live opgenomen op een tennisbaan) klinkt de band opvallend spacy, groovy en Freddy!

Tour datums in Nederland:

12-7-2023 TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
17-7-2023 Paard, Den Haag (tickets)

De tickets voor de show van 12 juli zijn al in de verkoop gegaan. Maar vanaf 17 februari om 10.00 kan je tickets bemachtigen voor 17 juli in Den Haag! Stel hier een ticketreminder in als je een email wilt wanneer de voorverkoop begint. De ticketprijs start vanaf 40 euro.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



beabadoobee

BEABADOOBEE NAAR PARADISO IN JULIParadiso verwelkomt in de zomer de populaire artiest Beabadoobee ook in de...

RODRIGO Y GABRIELA

RODRIGO Y GABRIELA KOMEN TERUG NAAR NEDERLAND EN BELGIË Rodrigo y Gabriela hebben hu terugkeer naar Nederland en België aangekondigd....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.