Gogol Bordello keert terug naar de BeNeLux voor concerten in Amsterdam en Antwerpen

Gogol Bordello_zanger news_groot
Gogol Bordello keert terug naar de BeNeLux voor concerten in Amsterdam en Antwerpen
Door tessamaria op 07 februari 2023 - 15:10 Gogol Bordello maakt bekend in 2023 op tournee door Europa te gaan. De tour zal op 25 mei in het Verenigd Koninkrijk beginnen en begin juni zullen ze Nederland en België aandoen. Ook staat er later die maand een show in Luxemburg in de agenda.

Op een rijtje ziet de tournee van Gogol Bordello er zo uit:
01-06-2023 - Gogol Bordello - Melkweg, Amsterdam (tickets)
03-06-2023 - Gogol Bordello - De Roma, Antwerpen (tickets)
18-06-2023 - Gogol Bordello - Den Atelier, Marbehan, Luxembourg (tickets)

De band maakt muziek onder het genre Gypsy punk en rock, vermengt met Oost-Europese roots. Het genre waarin ze muziek maken kan je eigenlijk geen hardcore punk noemen en daarom kwam ook met de benaming 'joy core'. Gogol Bordello staat ook wel bekend als de 'zigeunerband'. Bij de liveshows die ze spelen spat de energie van het podium af. In 2005 brak Gogol Bordello door met het album ‘Gypsy Punk: Underdog World Strike’. Uit dit album kwam de klassieker ‘Start Wearing Purple’ uit voort. De getalenteerde frontman van de Gogol Bordello, Eugene Hütz, is op 14-jarige leeftijd gevlucht uit zijn geboorteland Oekraïne. Als support voor het land na de Russische invasie in februari 2022 schreef hij samen met verschillende artiesten het nummer: ‘Zelensky: The Man With The Iron Balls’.

Via bovenstaande links koop je tickets voor Gogol Bordello in de BeNeLux. Een ticket kost je tussen de €27,- en €30,-. De kaartverkoop van alle drie de show begint op vrijdag 10 februari om 10:00 uur.Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Gogol Bordello in Melkweg
Tickets Gogol Bordello
KIES TICKET
do 01 jun
Gogol Bordello
Melkweg, Amsterdam
€ 29,90
za 03 jun
Gogol Bordello
De Roma, Antwerpen
€ 27,00 - 29,00
zo 18 jun
Gogol Bordello
Den Atelier, Marbehan, Luxembourg
Beth Hart

GRAMMY-WINNARES BETH HART NAAR STADSSCHOUWBURG IN...De Amerikaanse singer-songwriter Beth Hart komt deze zomer onze kant op. Ze...

Pusha T

PUSHA T KEERT TERUG NAAR NEDERLAND VOOR TWEE SHOWS... Terrence Thornton, ook wel bekend als Pusha T heeft bekend gemaakt dat hij op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.