Pusha T keert terug naar Nederland voor twee shows in Paradiso

Pusha T
Pusha T keert terug naar Nederland voor twee shows in Paradiso
Door redactie op 07 februari 2023 - 11:30 Terrence Thornton, ook wel bekend als Pusha T heeft bekend gemaakt dat hij op 25 én 26 mei 2023 in Paradiso zal staan. Deze shows zijn onderdeel van zijn 'It's Almost Dry' tour. Vernoemd naar zijn vierde, Grammy genomineerde, studioalbum dat hij begin 2022 uit heeft gebracht.

Terrence begon zijn carrière in 1992 toen hij samen met zijn broer, No Malice, het hiphopduo 'Clipse' vormde. Mede door hulp van Pharrell Williams tekenden ze bij Elektra Records en brachten ze in 1997 een album uit. In 2004 richtte Pusha T samen met zijn broer hun eigen muzieklabel op genaamd Re-Up Records.

Door in 2010 te tekenen bij Kanye West zijn platen label GOOD Music kreeg Pusha T de kans om in november 2011 zijn eerste solo EP: Fear of God II: Let Us Pray. uit te brengen. In oktober 2013 bracht hij zijn eerste solo-studioalbum uit, My Name Is My Name, dat de vierde positie bereikte op de Billboard 200-hitlijst.

Oorspronkelijk zou de Amerikaanse rapper al op 12 december 2022 Nederlandse bodem betreden maar deze show werd uitgesteld.

Tickets die reeds zijn gekocht voor de show op 12 december 2022 blijven geldig voor de show op 25 mei 2023. Meer tickets voor de show van Pusha T op 25 mei gaan in de verkoop op woensdag 8 februari om 10:00. Ook de tickets van de show op 26 mei kan je vanaf dit tijdstip kopen als je de rapper liever een dag later zou willen zien. Tickets kosten beide avonden 31,50 euro.

Hier koop je tickets voor Pusha T op 25 mei en hier kan je terecht als je liever op 26 mei bij Pusha T in Paradiso staat.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Gogol Bordello

GOGOL BORDELLO KEERT TERUG NAAR DE BENELUX VOOR...Gogol Bordello maakt bekend in 2023 op tournee door Europa te gaan. De tour...

Beyonce1

TWEEDE CONCERT VOOR BEYONCÉ IN JOHAN CRUIJFF ARENA Er was al uitgelekt dat Beyoncé waarschijnlijk twee concerten in Amsterdam...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.