Wilco voor twee exclusieve Nederlandse shows naar Utrecht

Wilco
Wilco voor twee exclusieve Nederlandse shows naar Utrecht
Door RobZ op 06 februari 2023 - 10:19 Op 27 en 28 augustus strijkt de Amerikaanse indierockband Wilco twee avonden achter elkaar neer in TivoliVredenburg Ronda, waarbij ze twee verschillende sets zullen spelen. Eerder werd al bekend dat Wilco op donderdag 10 augustus een show geeft op de Lokerse Feesten in Lokeren (België). De band rondom frontman Jeff Tweedy slaat al bijna 30 jaar een brug tussen alt.country en indierock. Aan inspiratie geen gebrek: hun vorig jaar verschenen twaalfde album Cruel Country bevat maar liefst 21 tracks.

Tickets voor de concerten van Wilco in TivoliVredenburg gaan 54,50 euro kosten en gaan vrijdag 10 februari om 10:00 uur in de verkoop. Hier koop je tickets voor Wilco in TivoliVredenburg op 27 augustus. Hier kan je terecht als je liever op 28 augustus naar Wilco in Utrecht wilt.

Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in voor het concert op 27 augustus of 28 augustus.Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Wilco in TivoliVredenburg
Tickets Wilco
KIES TICKET
zo 27 aug
Wilco
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 54,50
ma 28 aug
Wilco
TivoliVredenburg, Utrecht
€ 54,50
Gojiranieuws

GOJIRA IN JUNI VOOR CONCERT NAAR AFAS LIVENa twee uitverkochte shows afgelopen zomer in Poppodium 013 komt Gojira...

Ziggo news

NOG EEN DERDE ZIGGO DOME-SHOW VAN 'THE TRIBUTE -... The Tribute - Live in Concert komt in april naar de Amsterdamse popzaal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.