Arch Enemy terug naar Tilburg voor concert in 013

review: Arch Enemy / Behemoth - 22/10 - Mainstage Arch Enemy
Arch Enemy terug naar Tilburg voor concert in 013
Door RobZ op 31 januari 2023 - 11:28 De melodische deathmetalmachine Arch Enemy keert terug naar 013! De Zweden onder leiding van meestergitarist Michael Abbott waren al aangekondigd voor onder andere Rock am Ring, Hellfest en Graspop Metal Meeting. Vandaag wordt bekend dat de band op 14 juni ook naar Tilburg komt voor een concert in 013.

Arch Enemy al meer dan 20 jaar garant voor loodzware death, ingevuld met epische solo’s en ijzersterke hooks. Inmiddels hebben ze alweer hun 11e album uitgebracht, het krachtige ‘Deceivers’ staat vol met keiharde riffs, cinematische melodieën, een donderstorm aan drums en oersterke vocalen. Dit is het 3e volledige album met zangeres Alissa White-Gluz het 2e met gitarist Jeff Loomis, en hiermee opereert het Zweedse metal kwintet op het hoogste niveau.

Tickets voor het concert van Arch Enemy in 013 gaan donderdag 2 februari om 10:00 uur in de verkoop. Via deze link koop je voor iets meer dan 37 euro tickets voor Arch Enemy in 013. Mail ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in!
Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Arch Enemy in 013
Tickets Arch Enemy
wo 14 jun
013, Tilburg
€ 37,80
Rivierenhof

CALEXICO, FAT FREDDY'S DROP, BLACKWAVE EN MEER NAAR...Elke zomer vinden er bijzondere optredens plaats in Rivierenhof. Het...

Van Morrison

VAN MORRISON IN JULI VOOR TWEE CONCERTEN NAAR BELGIË Afgelopen week werd bekend dat Van Morrison in juli op het NN North Sea Jazz...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.