Van Morrison in juli voor twee concerten naar België

review: Van Morrison - 08/07 - Paleis Soestdijk Van Morrison
Van Morrison in juli voor twee concerten naar België
Door RobZ op 31 januari 2023 - 11:16 Afgelopen week werd bekend dat Van Morrison in juli op het NN North Sea Jazz Festival zal staan. Vandaag wordt bekend dat de tournee van Van The Man ook langs twee Belgische podia voert. Op 4 juli staat hij in de Koningin Elisabethzaal en op 5 juli geeft hij een concert in het Koninklijk Circus.

Van Morrison is een icoon. De Noord-Ier werd in 1993 opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en mocht doorheen zijn carrière o.a. een Brit Award en zes Grammy’s in ontvangst nemen. In 2015 werd hij geridderd voor zijn verdiensten voor de muziekindustrie. Wat Van Morrison eigenlijk voortdurend gedaan heeft, is het verleggen van de grenzen van de populaire muziek. Dit jaar is het 58 jaar geleden dat Van Morrison met zijn Noord-Ierse band Them de rockklassieker 'Gloria’ op de wereld losliet - als B-kantje!

Zijn 41ste plaat 'Three Chords & The Truth’ (2019) is volgens de Britse krant The Guardian zijn beste album in ruim twintig jaar. Ondertussen blijft de inmiddels 77-jarige legende muziek maken met een 44ste album 'Moving On Skiffle' dat verschijnt op 10 maart.

Van Morrison geeft de volgende concerten:
04-07-2023 - Van Morrison - Koningin Elisabethzaal, Antwerpen (tickets)
05-07-2023 - Van Morrison - Koninklijk Circus, Brussel (tickets)

Via bovenstaande links scoor je vanaf vrijdag 3 februari tickets.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief013tilburgklein

ARCH ENEMY TERUG NAAR TILBURG VOOR CONCERT IN 013De melodische deathmetalmachine Arch Enemy keert terug naar 013! De Zweden...

RAYE

SINGER-SONGWRITER RAYE IN NOVEMBER NAAR ZOWEL DE... In februari 2023 brengt RAYE haar debuutalbum ‘My 21st Century Blues’ uit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.