De meest bekende optredens bij sportwedstrijden

Sfeer concert ESNS 2018
De meest bekende optredens bij sportwedstrijden
Door RobZ op 26 januari 2023 - 17:53 Bij erg grote evenementen in Amerika zoals de Super Bowl hoor je vaak van de spectaculaire optredens die worden gedaan in de rust. Deze optredens worden vaak verzorgd door bekende artiesten en zijn erg groot en speciaal gemaakt. Deze indrukwekkende optredens zijn terug te kijken op televisie of via het internet. Vooral als een bekende artiest waar mensen graag naar luisteren het optreden verzorgd worden deze optredens miljoenen keer afgespeeld. Bij veel verschillende grote sportwedstrijden zijn er optredens als entertainment voor de wedstrijd of in de rust. Dit zijn de meest bekende optredens bij sportwedstrijden.

De meest indrukwekkende shows bij sportwedstrijden
Natuurlijk heeft iedereen een andere smaak als het om muziek draait. Sommige mensen houden meer van klassieke muziek terwijl anderen meer van rock houden. Toch zijn deze optredens bij sportwedstrijden aan te raden om voor iedereen te kijken door de enorme show die er wordt georganiseerd. Het optreden van Prince in 2007 tijdens de halftime show van de Super Bowl in Amerika is echt een aanrader. De manier waarop de show gegeven wordt en het meedoen van het publiek maakt dit echt een aanrader om te kijken. Het is een optreden die bijna iedereen zich nog herinnerd.

Ook een geweldige prestatie van U2 tijdens de Super Bowl van 2002. Dit optreden is erg bekend geworden door de herdenking aan de slachtoffers van deze vreselijke gebeurtenis. Het optreden van “Where the Streets Have No Name” was een eerbetoon aan de slachtoffers, en tijdens het optreden werden de namen van de slachtoffers afgespeeld op het grote scherm achter de artiesten. De emoties die vrijkwamen bij dit optreden maakt het een van de beste shows die was gegeven tijdens sportwedstrijden.

Een van de nieuwere optredens die bekend zijn is het optreden van Coldplay in 2016, samen met Bruno Mars en Beyonce. Coldplay is rond 2016 erg populair geworden met hun nieuwe album en werden daarom uitgenodigd voor dit optreden. Samen met Bruno Mars en Beyonce werden allemaal bekende nummers, ook voor nieuwere generaties opgetreden. Omdat er drie verschillende artiesten op een podium stonden is er altijd iets te zien tijdens het optreden en de meest populaire nummers van de afgelopen jaren werden live gezongen door deze artiesten. Ook dit optreden is erg aan te raden om te kijken en is te vinden op het internet.

Optredens tijdens sportwedstrijden in Nederland
In Nederland zijn de optredens van artiesten tijdens een wedstrijd niet zo groot en populair als in Amerika, maar is tegenwoordig wel steeds vaker aan het voorkomen. Zo heeft het WK volleybal een speciaal team met gastspelers Diggy Dex, Van Velzen en Emma Heesters. Optredens zijn echter niet vaak te vinden tijdens de rust bij Nederlandse sportwedstrijden zoals je ziet in Amerika. Zoals je misschien al door hebt zijn alle bovengenoemde optredens onderdeel van de Halftime Show van de Superbowl, een groot American Football toernooi dat plaatsvindt in Amerika.

De meeste bekende optredens die plaatsvinden tijdens sportwedstrijden komen daarom ook uit Amerika. Dit komt vooral omdat de artiesten het een eer vinden om uitgenodigd te worden als optreden tijdens dit evenement, grotendeels omdat heel Amerika dit toernooi bijhoudt. Daarom zorgen de artiesten ook altijd voor de grootste shows. Wil je nou nooit een sportevenement missen? Dan is het verstandig om het sport nieuws bij te houden zoals bij de blog van Unibet. Op deze manier mis je nooit grote evenementen waar grote artiesten bij op komen treden in de rust. Zo kan je deze optredens live op je televisie zien.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefDermot Kennedy 1

DERMOT KENNEDY GEEFT WEGENS SUCCES EXTRA CONCERT IN 013Afgelopen jaar kondigde Dermot Kennedy al zijn eigen shows aan in AFAS Live...

jonna fraser

JONNA FRASER NAAR AFAS LIVE IN MEI Jonna Fraser , het hitkanon uit Zaandam, tilt zijn carrière naar een nieuw...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.