concert: Diggy Dex in Luxor Live op VRIJDAG 21 OKTOBER 2022

  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
  • Diggy Dex
    Live at Wantij 2017
    © Marc de Jong
VR.
21 OKT
DIGGY DEX Grote zaal / Main hall, 20:00 uur Luxor Live, Arnhem
2022
Hoofdprogramma Diggy Dex Diggy Dex & Band

Concert heeft al plaatsgevonden

Let op! Dit concert vond plaats op vrijdag 21 oktober 2022.
Dat is 46 dagen geleden.

Concert uitverkocht
Diggy Dex in Luxor Live is uitverkocht.
Dit concert was uitverkocht.
vr 21 okt
Diggy Dex
Luxor Live, Arnhem
€ 25,00

EXTRA INFORMATIE

Je kunt Diggy Dex beschouwen als een van de grondleggers van de Nederlandse hiphopscene. Koen Jansen begon zijn loopbaan als lid van de rapformatie De Amersfoortse Coöperatie (D.A.C.). In 2006 ging Dex op solopad, waardoor hij zijn veelzijdigheid als artiest verder kon etaleren met albums als Verhalen Vanuit De Sofa en Mayonaise Voor De Ziel. Door de jaren heeft de rapper een eigenzinnig geluid ontwikkeld dat buiten de kaders van de traditionele hiphop durft te stappen.

Met die onbevangen mentaliteit scoorde Dex crossoverhits als Treur Niet (Ode Aan Het Leven) en Slaap Lekker (Fastastig Toch). Op de langspeler Karavaan vertroebelen de genres nog verder: frisse elementen van folk, pop en americana ondersteunen Dex’ voordracht op gepaste wijze.

Die lijn trekt hij door op het meest recente album Carrousel. Hoewel de signature Diggy Dex sound doorklinkt in alle nummers, is het album is niet specifiek in één thema te vatten: “Soms begint het gewoon met een woord.

Foto's van Diggy Dex, Diggy Dex & Band

Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 11/10 - Podium Victorie Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 24/03 - De Helling Foto Diggy Dex te De Vrienden van Amstel Live 2020 Foto Diggy Dex te Diggy Dex - 28/05 - AFAS Live Foto Diggy Dex te The Streamers - 16/09 - Olympisch Stadion Foto Diggy Dex te Live at Wantij 2017
 
Bekijk alle 106 foto's van Diggy Dex

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws