Een jaar lang toegang tot de shows in Merleyn met de Merleynpas

The Grand East - Merleyn
Een jaar lang toegang tot de shows in Merleyn met de Merleynpas
Door PhaedraW op 14 december 2022 - 13:07 Voor slechts 75 euro krijg je een jaar lang 'gratis' toegang tot alle concerten in in het Nijmeegse podium Merleyn. Zo ontdek je met de 'Merleynpas' onbeperkt nieuwe muziek en artiesten.

In 2023 worden er smaakmakers verwacht uit binnen- en buitenland op het podium aan de Hertogstraat. Komend jaar staan onder andere The Cool Greenhouse, De Toegift, Klangstof, EUT en For I Am King op het podium.

Je koopt de pas vanaf vrijdag 16 december om 10:00 uur en de kosten zijn dus 75 euro per stuk. Wees er snel bij, want meestal zijn de beschikbare passen snel weg. Schaf hier de Merleynpas aan.

De kaarten zijn persoonsgebonden en kunnen niet uitgeleend worden. Na de aankoop staat de pas in je account. Als je met dit account inlogt bij het kopen van tickets voor een show in Merleyn krijg je de mogelijkheid om een gratis ticket aan te schaffen. Dit is gelimiteerd tot één ticket per show.

Foto: The Grand East in Merleyn door Tineke Klamer


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Concert sfeer

65 NEDERLANDSE PODIA KRIJGEN IEDER 30.000 EURO VAN...Het ' Cultuurfonds ' gaat 2 miljoen extra geven aan poppodia. Dat werd...

Komodo

KOMODO OP TOUR VANAF MAART Na de release van het debuutalbum in 2019 heeft KOMODO op verschillende...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.