Pantera komende zomer ook langs Afas Live

AFAS Live Podium
Pantera komende zomer ook langs Afas Live
Door RobZ op 09 december 2022 - 10:10 Afgelopen weken werd bekend dat de Amerikaanse groove metalband Pantera te zien is op de komende edities van Rock am Ring en Graspop Metal Meeting. Vandaag bevestigt Mojo Concerts dat de band ook naar Nederland komt. Op dinsdag 20 juni 2023 staat geeft Pantera een concert in de Afas Live in Amsterdam.

Het uit Texas afkomstige Pantera wordt wereldwijd beschouwd als een van de grootste metalbands aller tijden. Het succes van het compromisloze kwartet steeg in de jaren '90 in recordtempo naar waanzinnige hoogten met meerdere gouden en platina albums, uitverkochte tours, woeste live-optredens en vier Grammy®-nominaties. Tot op de dag van vandaag zijn hun metal meesterwerken hoekstenen van de heavy muziek, waaronder Cowboys From Hell, Vulgar Display Of Power en het Billboard#1 album Far Beyond Driven. De band uit Texas inspireert ook nu nog massa's collega-muzikanten en heeft nog altijd miljoenen toegewijde fans.

Tickets voor het concert van Pantera in Amsterdam hebben een vanaf-prijs van 84 euro gekregen. De voorverkoop start woensdag 14 december om 10:00 uur. Hier koop je tickets voor Pantera in de Afas Live. Wil je een email zodat je de voorverkoop zeker niet vergeet? Stel dan hier een ticketreminder in.
Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefziggoDomelogo

TWEEDE CONCERT CHRIS BROWN IN DE ZIGGO DOMEVanochtend startte de voorverkoop van het concert op 6 maart van Chris Brown...

Kamelot

KAMELOT IN MAART VOOR CONCERT NAAR MAINSTAGE DEN BOSCH Op zaterdag 18 maart geeft Kamelot een concert in Mainstage, Den Bosch! De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.