ATEEZ met THE FELLOWSHIP: BREAK THE WALL wereldtour langs Ziggo Dome en Paleis 12

ATEEZ
ATEEZ met THE FELLOWSHIP: BREAK THE WALL wereldtour langs Ziggo Dome en Paleis 12
Door RobZ op 02 december 2022 - 10:05 De populaire K-Popband ATEEZ heeft vandaag het Europese gedeelte van hun THE FELLOWSHIP: BREAK THE WALL wereldtour aangekondigd. De tour start op vrijdag 10 februari 2023 in Ziggo Dome, Amsterdam en maakt daarna stops in zes andere steden, waaronder Brussel op 18 februari 2023. Afgelopen mei stonden de acht supersterren nog in een AFAS Live en nu keren ze - wegens het grote succes van de laatste show - terug naar Nederland. In april 2019 was Podiuminfo nog aanwezig bij het ATEEZ concert in Q-factory. Daar maakten we de volgende foto's.

ATEEZ "THE FELLOWSHIP : BREAK THE WALL” EUROPESE DATA:
10 februari - Amsterdam (Nederland) - Ziggo Dome
14 februari - Berlijn (Duitsland) - Mercedes-Benz Arena
18 februari - Brussel (België) - PALAIS 12
22 februari - Londen (VK) - The O2
28 februari - Madrid (Spanje) - WiZink Center
4 maart - Kopenhagen (Denemarken) - Royal Arena
7 maart - Parijs (Frankrijk) - Accor Arena

ATEEZ, kort voor 'A TEEnager Z', is een achtkoppige Zuid-Koreaanse groep die meteen na hun debuut in oktober 2018 de wereld heeft veroverd. Ze staan bekend om hun opvallende optredens die runway-esthetiek combineren met donkere tonen omhelst door hiphop en elektronische trap-mixen. ATEEZ heeft storytelling omgezet in een volledige muzikale ervaring. De acht leden van de K-Pop groep zijn HONG JOONG, SEONG HWA, YUN HO, YEO SANG, SAN, MIN GI, WOO YOUNG en JONG HO. Hoewel de oorspronkelijke betekenis van hun groepsnaam stond voor 'alles wat tieners nodig hebben van A tot Z', zijn ze sindsdien geëvolueerd en gegroeid als artiesten samen met hun fans (genaamd ATINY) tot 'alles wat je nodig hebt van A tot Z'.

Tickets voor de concerten van ATEEZ in Amsterdam en Brussel gaan vrijdag 9 december om 10:00 uur in de verkoop. In Amsterdam kosten de tickets tussen de 59 en 154 euro. Er zijn zoals gebruikelijk bij Kpop concerten diverse VIP-pakketten beschikbaar. Hier koop je tickets voor ATEEZ in de Ziggo Dome. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in!

Voor het concert in Paleis 12 gelden de volgende prijzen:
ULTIMATE VIP: €427,00
ATINY VIP: €277,00
SECTOR VIP: €227,00
Golden circle: €165
Galleries/avenues: €135
Staanplaatsen: €119
Balkon: €105
Laatste 5 rijen balkon: €79
Limited views galleries: €65

Tickets voor ATEEZ in Brussel koop je via deze link. Ook voor de voorverkoop van deze show kunnen we je een ticketreminder mailen.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



carre

EXTRA CONCERT DAMIEN RICE IN KONINKLIJK THEATER CARRÉWegens grote belangstelling geeft Damien Rice een extra concert in Koninklijk...

Father John Misty 11

FATHER JOHN MISTY IN MAART NAAR MELKWEG EN ANCIENNE... De Amerikaanse singer-songwriter Father John Misty komt naar Nederland en...

REACTIES

Avatar garfield38
do 08 dec 2022 11:01

garfield38 Opnieuw de hoofdprijs voor een K-pop band. Blackpink was € 154, Loona € 145 en nu Ateez € 165. VIP is een koopje (€ 427) vergeleken met Blackpink (€ 924).

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.