Son Mieux november volgend jaar naar Afas Live; grootste concert tot nu toe

Son Mieux
Son Mieux november volgend jaar naar Afas Live; grootste concert tot nu toe
Door RobZ op 15 november 2022 - 12:08 Son Mieux geeft op vrijdag 24 november 2023 een concert in AFAS Live. Het wordt het grootste concert uit de carrière van de band. Afgelopen zomer was Son Mieux al te zien op Appelpop, Pinkpop, Bospop en Down the Rabbit Hole en momenteel tourt de band met een uitverkochte clubtournee door Nederland. Vandaag werd Son Mieux ook aangekondigd voor de komende editie van ESNS en Paaspop 2023.

De groep verklaart: "Na een jaar dat voelde als één grote droom mogen we nu met trots onze grootste show ooit aankondigen. Op vrijdag 24 november 2023 spelen we in de AFAS Live in Amsterdam! Weer een droom die dankzij jullie werkelijkheid wordt".

De Haagse popband met zeven bandleden is opgericht door zanger Camiel Meiresonne. Na het uitbrengen van het debuutalbum in 2019 volgden hits met liedjes als ‘Drive’, ‘1992’ en recent de gouden hitsingle en hit van het jaar ‘Multicolor’ die deze zomer de meest gedraaide plaat op de Nederlandse radio is. Vrijdag bracht de band de nieuwe single ‘This Is The Moment’ uit. Son Mieux speelde op festivals als Concert at SEA, Pinkpop en Down The Rabbit Hole. Momenteel gaat de band met een uitverkochte clubtour door Nederland.

De kaartverkoop voor het concert van Son Mieux in de Afas Live start op donderdag 17 november om 12:00 uur. Via deze link koop je tickets. Wil je een email ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.




Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Waylon news

WAYLON'S TOP 1000 KEERT IN 2023 VOOR DE ZESDE KEER...Na een succesvolle vijfde editie, staat Waylon wederom tegen het einde van...

maroon51

MAROON 5 IN JUNI VOOR CONCERT NAAR GOFFERTPARK De multi-platina en Grammy Award winnende band Maroon 5 heeft headline shows...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.