Europese tournee Peter Gabriel in juni langs Ziggo Dome en Sportpaleis

Peter Gabriel
Europese tournee Peter Gabriel in juni langs Ziggo Dome en Sportpaleis
Door RobZ op 08 november 2022 - 11:18 Sinds 2014 hebben we Peter Gabriel niet meer solo op een Europese tour mogen bewonderen. Vandaag deelt de zanger met ons dat dit in 2023 zal veranderen. De voormalige Genesis bandlid zal maar liefst 22 shows in ons continent spelen en staat op 5 juni in Ziggo Dome, Amsterdam. Een dag later geeft hij ook een concert in het Sportpaleis van Antwerpen. Dit gebeurt dus op 6 juni 2023. De zanger zal tijdens deze tour nieuw materiaal van zijn aankomende album 'i/o' spelen. Meer details over het i/o album volgen nog. Gabriel wordt op het podium vergezeld door vaste bandleden Tony Levin, David Rhodes en Manu Katché.

Peter Gabriel over de tour: "It’s been a while and I am now surrounded by a whole lot of new songs and am excited to be taking them out on the road for a spin. Look forward to seeing you out there.”

De kaartverkoop voor de concert in Ziggo Dome en Sportpaleis start vrijdag 11 november om 10:00 uur. In Antwerpen zien de ticketprijzen er zo uit: €168,51 - €123,71 - €90,10 - €78,91 - €55,38. In de Ziggo Dome ben je nog iets duurder uit met de volgende prijzen:
Premium - zitplaatsen: € 190,40
Rang 1 - zitplaatsen: €168,-
Rang 2 - zitplaatsen: €134,40
Rang 3 - zitplaatsen: €110,88
Rang 4 - zitplaatsen: €72,80
Rolstoel- & begeleidersplaatsen: €134,40

Hier koop je tickets voor Peter Gabriel in de Ziggo Dome. Hier kan je terecht voor tickets voor Peter Gabriel in het Sportpaleis.

Zoals altijd kunnen we je weer een email sturen als de voorverkoop begint. Stel hier een ticketreminder in voor Peter Gabriel in de Ziggo Dome. Hier voor het concert in het Sportpaleis.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



j.i.d.

RAPPER J.I.D. IN APRIL NAAR AMSTERDAM EN BRUSSELNa een uitverkochte Amerikaanse tournee, komt rapper J.I.D. nu ook naar...

Zak Abel 1

BRITSE SINGER-SONGWRITER ZAK ABEL NAAR PARADISO EN TRIX Na zijn doorbraak in 2014 ging het voor Zak Abel als een speer. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.