Britse singer-songwriter Zak Abel naar Paradiso en Trix

review: Zak Abel - 18/03 - Melkweg Zak Abel
Britse singer-songwriter Zak Abel naar Paradiso en Trix
Door PhaedraW op 08 november 2022 - 09:30 Na zijn doorbraak in 2014 ging het voor Zak Abel als een speer. De afgelopen jaren verschenen veel nieuwe singles waarop hij zijn krachtige soulstem combineert met r&b en pop, een bepalende richting voor zijn binnenkort te verschijnen nieuwe album. Zijn nieuwe muziek brengt hij volgend jaar naar het podium: op 18 mei 2023 staat hij in de Grote Zaal van Paradiso, Amsterdam, en op 21 mei 2023 treedt hij op in Trix, Antwerpen!

Als 14-jarige schreef de Brit zijn eerste popsongs en uploadde deze op YouTube. Toen de singer-songwriter vervolgens in 2014 de gastvocalen mocht verzorgen op Gorgon City's hitsingle 'Unmissable' ging het snel. Een jaar later volgde eerste soloplaat 'One Hand On The Future', waarop hij samenwerkte met Tom Misch en Kaytranada. Op zijn debuutalbum uit 2017, 'Only When We're Naked', kon hij voor het eerst al zijn creativiteit kwijt in verschillende popsferen, en werd hij ook gevraagd om hits te schrijven voor artiesten als Kygo, Avicii, R3hab & ZAYN en Paloma Faith & John Legend.

Kaarten voor zijn show in Paradiso gaan vrijdag 11 november om 10:00 in de verkoop en kosten 23 euro excl. lidmaatschap.
18-05-2023 - Zak Abel - Paradiso, Amsterdam (tickets)

Kaarten voor zijn show in Trix gaan donderdag 10 november om 10:00 in de verkoop en kosten 25 euro.
21-05-2023 - Zak Abel - Trix, Antwerpen (tickets)

Ook zijn is er een VIP-pakket aanwezig. De inhoud van een VIP-ticket bestaat uit:
- Ticket voor de show
- Meet & Greet and Photo with Zak Abel
- One (1) Signed, Commemorative Laminate
- Venue First Entry
Deze kosten ongeveer 50 euro per stuk.

Wil een reminder ontvangen als de kaartverkoop van start gaat? Stel deze dan hier gelijk in voor Amsterdam en/of Antwerpen!




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ziggo Dome

EUROPESE TOURNEE PETER GABRIEL IN JUNI LANGS ZIGGO...Sinds 2014 hebben we Peter Gabriel niet meer solo op een Europese tour mogen...

Ray Fuego

RAY FUEGO MET NIEUW ALBUM LANGS VIJF NEDERLANDSE... De veelzijdige, ruige en altijd gewaagde artiest Ray Fuego heeft een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.