Tinlicker in januari naar Paradiso

Lollapalooza 2019 festival sfeer dj
Tinlicker in januari naar Paradiso
Door sjoertb op 05 oktober 2022 - 10:05 Tinlicker gaat vanaf januari 2023 op Europese tour. Naast onder andere Parijs, Londen en Berlijn komt ook Amsterdam aan de beurt. Op 27 januari gooit Paradiso de deuren wagenwijd open voor het duo.

De vrienden Micha Heyboer en Jordi van Achthoven leerden elkaar in 2013 kennen. Jordi’s gepolijste pop- en houseproducties klikten goed met Micha’s diepere sonische palet: het duo Tinlicker was al gauw geboren. Na een rits singles en EP’s, bracht Tinlicker in 2019 hun eerste studio-album ‘This Is Not Our Universe’ uit via Anjunabeats, dat internationaal werd geprezen om het progressieve geluid.

Op het tweede album ‘In Another Lifetime’, dat begin dit jaar op Anjunadeep verscheen, slaat het Utrechtse duo een nieuw hoofdstuk in met uitstapjes naar deep house en melodieuze techno. De nieuwe muziek willen ze graag live aan het publiek laten horen.

De shows:
21/01: Berlijn - Astra Kulturhaus Berlin
27/01: Amsterdam - Paradiso Amsterdam (tickets)
28/01: Parijs - Le Trabendo
02/02: Londen - Roundhouse
03/02: Manchester - un.titled studio

Tickets voor Tinlicker in Paradiso zijn hier verkrijgbaar. De kaartverkoop start op woensdag 5 oktober om 15:00 uur.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Tabitha

TABITHA NAAR TIVOLIVREDENBURG, OOSTERPOORT, EFFENAAR...De zangeres Tabitha gaat weer optreden. In het voorjaar van 2023 komt ze...

Depeche Mode

DEPECHE MODE KONDIGT WERELDTOURNEE AAN MET SHOW IN... Na vijf jaar kondigt Depeche Mode tijdens een persconferentie een nieuw...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.