K-pop groep Dreamcatcher naar 013 Tilburg in het kader van hun [Apocalypse : Follow us] tour

Dreamcatcher
K-pop groep Dreamcatcher naar 013 Tilburg in het kader van hun [Apocalypse : Follow us]...
Door RobZ op 03 oktober 2022 - 17:07 Op donderdag 17 november komt de K-pop groep Dreamcatcher naar 013 voor een exclusieve Nederlandse show. Het zevental doet 013 aan tijdens hun [Apocalypse : Follow us] wereldtournee. Vandaag maakt de Zuid-Koreaanse band 5 Europese datums in het kader van deze tournee bekend.

Opgericht in 2014 onder de naam Minx, neigden eerdere nummers naar heldere en sprankelende k-pop met een upbeat esthetiek. Na matig succes en de komst van twee nieuwe bandleden verscheen Minx al snel in een meer donkere en volwassen versie: Dreamcatcher. De zeven leden namen afstand van het zoete imago van hun begindagen en versmolten hun dansbare beats met rock- en metalelementen. Hits als 'BOCA', 'MAISON' en 'Scream', songs versterkt met horror en fantasie thema's, vonden al snel een publiek in hun thuisland Zuid-Korea, Japan en Amerika. Deze avond vieren we met Dreamcatcher hun meest recente album 'Apocalypse: Save Us' met een uitbundige show in de 013 Main!

Tickets zijn verkrijgbaar in drie rangen en zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 7 oktober 16:00. De ticketprijzen zijn 71,40 euro (rang 3), 85,40 euro (rang 2) en 105,40 euro (rang 1). Via deze link koop je tickets voor het concert van Dreamcatcher in 013. Wil je een email ontvangen als de kaartverkoop begint? Stel dan hier een ticketreminder in.
Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefloyle carner

EUROPESE TOUR LOYLE CARNER AANGEKONDIGD MET SHOWS IN...Op 21 oktober verschijnt het derde album van de Engels-Guyanese rapper Loyle...

lizzo

LIZZO BRENGT THE SPECIAL TOUR IN 2023 NAAR DE ZIGGO... De Amerikaanse popsensatie vol humor en body-positivity Lizzo komt in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.