Lizzo brengt The Special Tour in 2023 naar de Ziggo Dome en Sportpaleis

review: Lizzo - 18/11 - Afas Live Lizzo
Lizzo brengt The Special Tour in 2023 naar de Ziggo Dome en Sportpaleis
Door PhaedraW op 03 oktober 2022 - 10:20 De Amerikaanse popsensatie vol humor en body-positivity Lizzo komt in februari 2023 naar Nederland en België! Op 23 februari staat de zangeres in de Ziggo Dome, Amsterdam, en een dag later op 24 februari staat Lizzo in het Sportpaleis, Antwerpen.

Inmiddels heeft Lizzo al een Grammy én een Emmy-award op haar naam staan, maar dat is nog maar het begin. De zangeres heeft hits als 'About Damn Time'. 'Juice', 'Truth Hurts' en 'Good As Hell' op haar naam staan en is ze een icoon op gebied van stijl, humor, muziek, mode en female empowerment. Met haar soulvolle stem spreekt ze zich in haar muziek uit over onderwerpen als racisme en body-positivity. Hou-van-jezelf raps, gospel en klassieke fluit: Lizzo combineert het in hits waarmee ze alleen maar positieve energie uitstraalt.

Tickets voor The Special Tour gaan vrijdag 7 oktober om 12:00 in de verkoop. Voor deze shows zijn alleen mobiele tickets beschikbaar!

Kaarten voor haar show in het Sportpaleis kosten tussen de € 50,84 en € 78,84, en voor de Ziggo Dome tussen de € 43,68 en € 94,08.

Koop hier tickets voor Lizzo @ Ziggo Dome 23/2/2023
Koop hier tickets voor Lizzo @ Sportpaleis 24/2/2023

Graag een reminder ontvangen zodra de kaarten in de verkoop gaan? Stel dan hier gelijk de reminder in voor haar show in de Ziggo Dome en/of het Sportpaleis!




Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

K-POP GROEP DREAMCATCHER NAAR 013 TILBURG IN HET...Op donderdag 17 november komt de K-pop groep Dreamcatcher naar 013 voor een...

ahoy

KRIOL KINGS 3 DECEMBER NAAR AHOY RTM STAGE Nelson Freitas en Djodje presenteren hun nieuwste samenwerking Kriol...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.