Trentemøller dit najaar naar TivoliVredenburg en Oosterpoort

Trentemoller
Trentemøller dit najaar naar TivoliVredenburg en Oosterpoort
Door PhaedraW op 28 september 2022 - 10:23 Begin 2022 kwam alweer het zesde studioalbum van de Deense artiest Trentemøller uit. Een plaat die er om vraagt om gespeeld te worden op de festivals en popzalen, omdat deze gemaakt is in een tijd waar een ieder juist daar zo naar verlangde. Nu het weer kan, komt Anders Trentemøller samen met de vijfkoppige liveband naar de podia. 23 november komt hij naar TivoliVredenburg waarna hij doorreist naar de Oosterpoort waar hij op gaat treden in de Oosterpoort.

De producer is één van de veelzijdigste elektronische muzikanten ter wereld. Begonnen met eigenzinnige glitch en minimal op zijn debuutplaat 'The Last Resort' (2006) dook hij vanaf zijn tweede album 'Into The Great White Yonder' (2010) de synthwave en pop in, met als inspiratiebronnen Joy Division, Siouxsie and the Banshees en My Bloody Valentine. Dit jaar werd hij vijftig en verscheen zijn nieuwe en dus zesde album 'Memoria'.

Tickets voor de onderstaande show gaan vrijdag 30 september om 10:00 in de verkoop. Kaarten kosten € 28,10.

23-11-2022 - Trentemøller - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
24-11-2022 - Trentemøller - De Oosterpoort, Groningen (tickets)

Een reminder ontvangen als je kaarten in de verkoop gaan? Stel deze dan hier gelijk in voor TivoliVredenburg en/of de Oosterpoort!Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefParadiso logo nieuw

THE JORDAN KEERT IN VOORJAAR 2023 TERUG NAAR PARADISONa het grote succes van haar uitverkochte show in Paradiso Bitterzoet op 16...

christian löffler

CHRISTIAN LÖFFLER IN 2023 NAAR ANCIENNE BELGIQUE EN... Als complete kunstenaar vindt Christian Löffler zichzelf voortdurend...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.