Christian Löffler in 2023 naar Ancienne Belgique en TivoliVredenburg

christian loffer
Christian Löffler in 2023 naar Ancienne Belgique en TivoliVredenburg
Door PhaedraW op 27 september 2022 - 12:51 Als complete kunstenaar vindt Christian Löffler zichzelf voortdurend opnieuw uit en aarzelt hij niet om zichzelf uit te dagen en de grenzen van het genre verder te verleggen. Zijn nieuwe project presenteert hij op maandag 22 mei 2023 naar de Grote Zaal van Ancienne Belgique en de volgende dag op 23 mei in de Ronda van TivoliVredenburg!

De Duitse dichter, schilder, producer en muzikant begeeft zich op het snijvlak van deephouse en minimal techno en slaagt er telkens weer in om zowel melancholisch als euforisch te klinken. Muziek voor lichaam en ziel dus, met de natuur als belangrijkste inspiratiebron – niet voor niets heette zijn debuutalbum (uit 2012) A Forest.

Tickets gaan vrijdag 30 september om 12:00 in de verkoop en kosten 28/29 euro!

Ontdek zijn nieuwe project op:
22-05-2023 - Ancienne Belgique (AB), Brussel (tickets)
23-05-2023 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)

Graag een reminder ontvangen zodra de kaarten in de verkoop gaan? Stel hier je reminder in voor Ancienne Belgique en/of TivoliVredenburg!


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



trentemoller

TRENTEMØLLER DIT NAJAAR NAAR TIVOLIVREDENBURG EN...Begin 2022 kwam alweer het zesde studioalbum van de Deense artiest...

Ramkot

RAMKOT KONDIGT ALBUM RELEASE TOUR AAN MET MEER DAN... Het in Gent verrezen Ramkot is een redelijk nieuwe verschijning in het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.