Britse band Ezra Collective in februari 2023 naar Ancienne Belgique en Paradiso

Ezra Collective
Britse band Ezra Collective in februari 2023 naar Ancienne Belgique en Paradiso
Door PhaedraW op 23 september 2022 - 11:23 Met hun nieuwe album 'Where I'm Meant To Be' komt de Britse band Ezra Collective naar Nederland en België! Op 5 februari staat de groep in de Grote Zaal van Ancienne Belgique en op 15 februari in de Grote Zaal van Paradiso Amsterdam.

Ezra Collective kwam in 2012 samen als tieners bij de jeugdband van Tomorrow's Warriors, een initiatief voor muziekonderwijs in het South Bank Centre in Londen. De groep wordt gezien als pionier van hun stad in een nieuwe muzikale fase, waar zwarte genres als jazz, grime, afrobeat en meer, vloeiend op elkaar worden aangesloten.

Het tweede album 'Where I'm Meant To Be' is een viering van het leven. De nummers combineren koel vertrouwen met heldere energie. Het album, waarop ook Sampa The Great, Kojey Radical, Emile Sande en Nao te horen zijn, zit vol call-and-response gesprekken tussen hun ensembles.

Tickets kosten 23-24 euro. De show in Paradiso gaat woensdag 28 september om 11:00 in de verkoop en de show in Ancienne op vrijdag 30 september om 11:00.

Koop hier je tickets voor de show in Ancienne! (5 februari 2023)
Koop hier je tickets voor de show in Paradiso! (15 februari 2023)

Een reminder ontvangen zodra de kaarten in de verkoop gaan? Stel dan hier je reminder in voor Ancienne Belgique en/of Paradiso Amsterdam!
Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Ezra Collective in Ancienne Belgique (AB)
Tickets Ezra Collective
KIES TICKET
zo 05 feb
Ezra Collective
Ancienne Belgique (AB), Brussel
€ 24,00
wo 15 feb
Ezra Collective
Paradiso, Amsterdam
€ 23,00
Altin Gün

ALTIN GÜN SAMEN MET HET METROPOLE ORKEST NAAR...De Amsterdamse band Altin Gün komt met hun Turkse psychfolk muziek samen...

013tilburgklein

TURFY GANG SAMEN MET LA$$A OP TOUR DOOR NEDERLAND De jongens van de Nederlandstalige rapformatie Turfy Gang gaan samen met...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.