Indie-popband Easy Life in maart naar Botanique en Paradiso

Easy Life news_groot
Indie-popband Easy Life in maart naar Botanique en Paradiso
Door melissavkoldam op 12 september 2022 - 12:05 De Britse band Easy Life stond op het punt van een gigantische doorbraak in januari 2020, toen ze een tweede plaats behaalde in de fameuze BBC Sound of-poll, maar toen kwam corona de hoek omkijken. Daarover klagen wil het vijftal niet doen: op hun tweede album 'MAYBE IN ANOTHER LIFE...' vertellen ze een verhaal van escapisme; "we vieren wat we hebben, in plaats van 'life sucks' te zeggen", aldus frontman Murray Matravers.

En het vieren doen ze graag met het Belgische en Nederlandse publiek op 21 maart in de Botanique en 22 maart in Paradiso. Kaarten voor beide concerten gaan in de verkoop op vrijdag 16 september om 10:00 uur. Een ticket voor Paradiso kost €21 en voor de Botanique €21,50.

Koop hier je ticket voor Easy Life in de Botanique.
Koop hier je ticket voor Easy Life in Paradiso.

De Britten laten zich inspireren door jazz, hiphop, indierock en funk en houden van chaos, energie en vrolijke wendingen en dat is ook wat de band graag op het podium laten zien. Tijdens de pandemie kozen de bandleden voor eigen projecten, maar met het nieuwe album ''MAYBE IN ANOTHER LIFE'', dat op 7 oktober uitkomt, wil de band laten zien dat ze samen alles aankunnen en niet kunnen wachten om de wereld met hun aanstekelijke indiepopmuziek over te nemen.

Wil je een reminder ontvangen vlak voordat de kaartverkoop begint?
Klik hier om een ticketreminder te ontvangen voor de Botanique.
Klik hier om een ticketreminder te ontvangen voor Paradiso.




Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Di-rect news

EXTRA SHOW DI-RECT EN RESIDENTIE ORKEST IN AFAS LIVEMaandag 12 september om 12:00 gingen de tickets voor de drie aangekondigde...

Spot (Oosterpoort) news

KREZIP IN APRIL LANGS DE CLUBS; OOSTERPOORT, 013 EN... Krezip heeft vandaag aangekondigd dat ze, ''na een droomfestivalseizoen'',...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.