Paceshifters vieren volgend jaar 15-jarig bestaan in de grote zaal van Paradiso

Paceshifters
Paceshifters vieren volgend jaar 15-jarig bestaan in de grote zaal van Paradiso
Door melissavkoldam op 01 september 2022 - 11:05 In 2023 bestaat Paceshifters 15 jaar. Een hele mooie mijlpaal en meteen een goede reden voor een groot feest. Vanaf het eerste levensjaar van de band in 2008 tot aan nu heeft de Nederlandse alternatieve rockband uit Wijhe naar eigen zeggen altijd groot gedroomd.

Ze hebben op allerlei plekken gespeeld, van de kleinste kroegen in Canada tot aan de Ziggo Dome als voorprogramma van Kensington.

Kaarten voor het concert zijn gelijk in de verkoop gegaan en kosten €20,50. Een ticket voor Paceshifters in Paradiso koop je hier.

Voor hun 15-jarig bestaan wordt de droom van een eigen show in de grote zaal van Paradiso werkelijkheid en wordt er een avondvullend programma neergezet om samen op de afgelopen vijftien jaar te dansen en proosten.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



3fm_news

LAATSTE ZIGGO DOME SHOW VAN KENSINGTON LIVE TE...Zondag is de allerlaatste Kensington show met zanger Eloi. De band heeft de...

Harry Styles

EXTRA CONCERT VOOR HARRY STYLES IN DE JOHAN CRUIJFF... Vannochtend startte de pre-sale van het concert van Harry Styles op 5 juni in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.