concert: Paceshifters in Paradiso op ZATERDAG 16 DECEMBER 2023

  • Paceshifters
    Deep Purple - 4/12 - HMH
    © Bianca Stommel
  • Paceshifters
    Deep Purple - 4/12 - HMH
    © Bianca Stommel
ZA.
16 DEC
PACESHIFTERS Grote Zaal, 18:30 uur Paradiso, Amsterdam
2023
Hoofdprogramma Paceshifters
Bestel tickets voor dit concert
Bestel tickets Paceshifters in Paradiso
Tickets Paceshifters:
Weet waar je koopt!
za 16 dec
Paradiso, Amsterdam
€ 20,50

Tickets op Ticketswap

ticketswap

Ben je op zoek naar een ticket of heb je juist kaart(en) te koop? Op Ticketswap kan je veilig kaarten voor dit concert kopen en verkopen.

EXTRA INFORMATIE

In 2023 bestaat Paceshifters 15 jaar. Een hele mooie mijlpaal en meteen een goede reden voor een groot feest. Vanaf het eerste levensjaar van de band in 2008 tot aan nu heeft de Nederlandse alternatieve rockband uit Wijhe naar eigen zeggen altijd groot gedroomd. Van de kleinste kroegen in Canada tot aan de ZiggoDome in Amsterdam; altijd betreden de mannen het podium met dezelfde portie enthousiasme en energie. Voor hun 15-jarig bestaan wordt de droom van een eigen show in de grote zaal van Paradiso werkelijkheid en wordt er een avondvullend programma neergezet om samen op de afgelopen vijftien jaar te dansen en proosten.

Submit informatie

Mis jij informatie of klopt er iets niet op deze concertpagina? Laat het ons hier weten!

Concert locatie en overnachtingen

Dit concert wordt gehouden in Paradiso in Amsterdam. Ben je op zoek naar een overnachting in een hotel of BnB in de buurt van Paradiso in Amsterdam? Hieronder vind je een aantal opties voor de avond nadat Paceshifters in Paradiso plaatsvindt. Klik op de kaart om deze uit te klappen.

[Open kaart fullscreen]

Foto's van Paceshifters

Foto Paceshifters te ScumBash 2015 Foto Paceshifters te Bevrijdingsfestival Overijssel 2022 Foto Paceshifters te Cortonville Presenteert - 11/11 - Hedon Foto Paceshifters te Bevrijdingsfestival Overijssel 2011 Foto Paceshifters te Kliko Fest 2021 - Patronaat Foto Paceshifters te Kliko Fest 2021 - Patronaat
 
Bekijk alle 118 foto's van Paceshifters

Gerelateerde concerten

Gerelateerd nieuws

Leden die hier naar toe willen