Britpopband DMA's in oktober naar Bitterzoet

review: DMA's 06/05 - Paradiso Noord DMA's
Britpopband DMA's in oktober naar Bitterzoet
Door melissavkoldam op 22 augustus 2022 - 11:44 Sinds het verschijnen van debuutsingle 'Delete' in 2014, is DMA's alleen maar groter en groter geworden. In 2016 verscheen 'Hills End', het debuutalbum waarmee de Australiërs de hoogtijdagen van de Britpop lieten herleven. Het in 2020 verschenen 'THE GLOW' leverde niets dan lovende kritieken op en betekent een grote stap voorwaarts voor de band. Hierop worden meerdere genres verwelkomd dan het kenmerkende Britpop-revival geluid waar de groep om bekend staat en wordt bewezen dat het trio diens ijzersterke schrijfkunsten nog niet verleerd is.

Op 26 oktober komt de band naar Bitterzoet. Kaarten zijn al te koop en kosten €23. Een ticket voor DMA's in koop je hier!

De band stond al meerdere keren in andere Nederlandse zalen. Zie hier bijvoorbeeld het fotoverslag van hun optreden in Paradiso Noord.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggodomenews

STROMAE GEEFT VOLGEND JAAR NOVEMBER EXTRA SHOW IN...Stromae gaf gisteren een spetterend optreden op Lowlands, mocht je dat gemist...

013tilburgklein

LOWLANDS-ACT PALAYE ROYAL IN FEBRUARI NAAR PARADISO,... Palaye Royal komt volgen jaar naar Paradiso, Melkweg en 013. De band die...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.