Rammstein wil in München met oud & nieuw concert geven voor 145.000 mensen

review: Pinkpop 2016 - Zaterdag Rammstein
Rammstein wil in München met oud & nieuw concert geven voor 145.000 mensen
Door RobZ op 05 augustus 2022 - 17:28 Gisteren en eergisteren gaf Rammstein hun laatste concerten van hun Europese tournee in Oostende te Belgie.

Verschillende bronnen in Duitsland (waaronder deze) berichten over plannen van de band om met een gigantisch concert in München het jaar uit te luiden. Het concert moet met oud en nieuw plaatsvinden op de Theresienwiese. Op deze locatie vindt in oktober ook altijd het Oktoberfest plaats. Op de Theresienwiese moet plaats zijn voor maar liefst 145.000 man publiek. Het concert zou ook via een stream beschikbaar moeten worden.

Qua vuurwerk kan je een oud en nieuw-concert wel aan Rammstein toevertrouwen. Onze Podiuminfo fotograaf schoot in juli deze imposante foto's van het Rammstein concert in Nijmegen.

Het is overigens nog niet duidelijk of de band ook een vergunning krijgt voor het mega-concert. Hier moet de lokale politiek nog een beslissing over nemen. Als het concert niet in München plaats kan vinden, dan kan er uitgeweken worden naar Essen.

Er zijn trouwens concrete aanwijzingen dat Rammstein in 2023 opnieuw door Europa tourt. In Oostende verscheen de boodschap 'See you in 2023' op de schermen. Op instagram neemt zanger Till Lindemann afscheid van Europa tot in 2023.Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefTivoliVredenburg news

K-POP BAND THE ROSE IN FEBRUARI NAAR TIVOLIVREDENBURGDe Zuid-Koreaanse band The Rose is met hun gevoelvolle, dynamische poprock...

NickMulveynieuws

NICK MULVEY HAALT IN FEBRUARI DRIE NEDERLANDSE... De aimabele Brit Nick Mulvey geeft slechts met zijn warme, soulvolle stem en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.