Muziekgebouw Eindhoven vermaakt wachtende passagiers Eindhoven airport met live muziek

Vliegveld (pexels)
Muziekgebouw Eindhoven vermaakt wachtende passagiers Eindhoven airport met live muziek
Door RobZ op 18 juli 2022 - 14:14 Opvallend initiatief van Muziekgebouw Eindhoven en Eindhoven Airport: Om de wachtende passagiers entertainment te bieden in deze drukke tijden, is er een samenwerking aangegaan. Onder de naam Summer Vibes zullen deze zomer elk weekend diverse artiesten optreden in de terminal van de Eindhovense luchthaven.

Vanaf 15 juli tot eind augustus kan je als reiziger op vrijdag en zaterdag verrast worden door een optreden van een diversiteit aan, veelal lokale, artiesten. Van een swingend jazz trio tot vrolijke folk, het doel is het wachten te veraangenamen en de passanten tegelijk kennis te laten maken met talenten uit de Brainport regio.

Muziekgebouw en Eindhoven Airport hebben een lange relatie en tonen met deze concertserie wederom de kracht van samenwerking in de stad.

Edo Righini, directeur bij Muziekgebouw Eindhoven, zegt hierover: "We verheugen ons erop de verbindende kracht van livemuziek te laten klinken in Eindhoven Airport. Een mooie samenwerking met deze gewaardeerde partner".


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



013tilburgklein

LIMP BIZKIT STELT EUROPESE TOUR UIT VANWEGE...Slecht nieuws voor Nederlandse en Belgische fans van Limp Bizkit. Gisteren...

TivoliVredenburg

CANADESE BAND METRIC KOMT IN 2023 NAAR TIVOLIVREDENBURG Canadese band Metric komt op 6 februari 2023 naar TivoliVredenburg. Ze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.