Canadese band Metric komt in 2023 naar Tivolivredenburg

review: Metric - 15/11 - TivoliVredenburg Metric
Canadese band Metric komt in 2023 naar Tivolivredenburg
Door melissavkoldam op 18 juli 2022 - 13:03 Canadese band Metric komt op 6 februari 2023 naar TivoliVredenburg. Ze zullen gaan optreden in de Ronda. De band begon 20 jaar geleden als indierockband en evalueerden op hun album ''Pagans in Vegas'' (2015) naar synthpop. Frontvrouw Emily Haines is niet alleen de spil van Metric, ze is ook lid van het collectief Broken Social Scene en houdt er een solocarrière op na.

Kaarten voor het concert gaan in de verkoop op vrijdag 22 juli om 10:00 uur. Een ticket kost €25,85. Ook zijn er verschillende vip-pakketen te koop. Een van €104,50 en een van €59,50.

Een ticket voor Metric in TivoliVredenburg koop je hier.

Op 8 juli is hun meest recente album uitgekomen genaamd ''Formentera''. Geïnspireerd en vernoemd naar het Spaanse eiland. Op dit album staat onder andere het nummer ''All Comes Crashing''.

Wil je de kaartverkoop niet missen?
Meld je hier aan om een ticketreminder te ontvangen.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



vliegtuignews

MUZIEKGEBOUW EINDHOVEN VERMAAKT WACHTENDE PASSAGIERS...Opvallend initiatief van Muziekgebouw Eindhoven en Eindhoven Airport: Om de...

Brian Dunne

BRIAN DUNNE TREEDT OP MET NIEUWE MUZIEK VANAF OKTOBER De uit New York afkomstige Brian Dunne kwam dankzij Danny Vera onder de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.