Rise Against met The Story So Far naar AFAS Live

Rise Against
Rise Against met The Story So Far naar AFAS Live
Door sjoertb op 22 juni 2022 - 10:11 Rise Against komt naar Europa en slaat Nederland niet over. Op zondag 6 november is de Amerikaanse punkband te zien in AFAS Live in Amsterdam. Bij de show speelt de band The Story So Far als special guest.

Punkfans kennen Rise Against punkfans van de opzwepende nummers en rake teksten. Inmiddels heeft de groep al zes miljoen Spotify luisteraars per maand en nu is de band klaar om opnieuw het podium te betreden. Na de Europese zomertour keert Rise Against dit najaar terug op Nederlandse bodem.

Een jaar na de release van negende studio-album 'Nowhere Generation' presenteert Rise Against nu de opvolger. Met vijf nieuwe nummers neemt de band op 'Nowhere Generation II' opnieuw sociale, economische en politieke instabiliteit en ongelijkheid onder de loep.

Het concert:
06-11-2022 - Rise Against - AFAS Live, Amsterdam (tickets)

De voorverkoop voor dit concert start op vrijdag 24 juni om 10:00. Op tijd klaarzitten? Dat kan! Hier stel je een reminder in.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets Rise Against in AFAS Live
Tickets Rise Against
zo 06 nov
AFAS Live, Amsterdam
€ 51,62
The Gathering news

THE GATHERING NAAR TIVOLIVREDENBURG, NEUSHOORN EN... The Gathering kondigt hun november tour aan door Nederland. Ze touren langs...

AFAS Live

KID CUDI IN NOVEMBER NAAR AFAS LIVE EN PALEIS 12 De Amerikaanse rapper, producer en acteur Scott Mescudi a.k.a. Kid Cudi...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.