Kid Cudi in november naar Afas Live en Paleis 12

Kid Cudi
Kid Cudi in november naar Afas Live en Paleis 12
Door RobZ op 21 juni 2022 - 15:48 De Amerikaanse rapper, producer en acteur Scott Mescudi a.k.a. Kid Cudi kondigt vandaag zijn 'To the Moon - 2022 World Tour' aan. Op zondag 13 november 2022 strijkt Cudi neer in AFAS Live, Amsterdam. Vier dagen later geeft hij op 17 november ook een concert in Paleis 12 in Brussel. De kaartverkoop voor beide start op vrijdag 24 juni om 10:00 uur.

Kid Cudi kan terugkijken op een breed scala aan veel geprezen werk. In 2009 brak Kid Cudi door met het nummer 'Day ’n Nite’, afkomstig van zijn debuutalbum 'Man on the Moon: The End of Day’. Waar ook succesvolle tracks 'Make Her Say’ en 'Pursuit Of Happiness’ op staan. In 2020 bracht hij het razendpopulaire album 'Man on the Moon III: The Chosen' uit, dat meteen debuteerde op nummer twee in de Billboard 200.

Op 30 september 2022 lanceert Kid Cudi 'Entergalactic', een geanimeerde muziekserie die hij in samenwerking met Netflix heeft gemaakt. Een gloednieuw studioalbum met dezelfde naam is op komst, de eerste single van de nieuwe plaat 'Do What I Want’ werd op 10 juni gereleased.

De tickets voor de concerten van Kid Cudi gaat vrijdag 24 juni om 10:00 uur in de verkoop. Het kost je 47,05 euro om aanwezig te zijn. Hier koop je tickets voor Kid Cudi in de Afas Live. Hier kan je tickets kopen voor Kid Cudi in Paleis 12.

We kunnen je zoals altijd ook weer mailen als de voorverkoop begint. Stel hier je reminder in voor het concert in Amsterdam en/of Brussel.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefRise Against

RISE AGAINST MET THE STORY SO FAR NAAR AFAS LIVE Rise Against komt naar Europa en slaat Nederland niet over. Op zondag 6...

de likt

DE LIKT MET NIEUW ALBUM ‘CTRL-ALT-DELIKT’ OP TOUR De Likt bekend van onder meer de nummers ‘Ja Dat Bedoel Ik’, ‘Bloed aan de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.