Two Door Cinema Club kondigt nieuw album en tour aan naar Ancienne Belgique en Paradiso

review: Best Kept Secret 2016 - Zondag Two Door Cinema Club
Two Door Cinema Club kondigt nieuw album en tour aan naar Ancienne Belgique en Paradiso
Door chloetzintzoglou op 17 juni 2022 - 10:14 De band Two Door Cinema Club komt naar Nederland en België samen met de komst van hun nieuwe album "Keep On Smiling". Op vrijdag 30 september komen ze naar te Brussel en op zaterdag 1 oktober treden ze naar Paradiso in Amsterdam.

Met een carrière die vijftien jaar omspant, is het Ierse trio uitgegroeid tot een vaste waarde in de internationale indie, electro/rock scene. Alex Trimble, Kevin Baird en Sam Halliday distilleren hun talent met intelligentie en passie, zoals op de hits "What You Know", "Something Good Can Work" en "Undercover Martyn".

De voorverkoop is begonnen. Koop hier tickets voor het concert van Two Door Cinema Club in Ancienne Belgique te Brussel of in Paradiso te Amsterdam. Tickets kosten 32 euro voor het concert in Brussel en 40 voor het concert in Amsterdam.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Metejoor

METEJOOR VOEGT VIER CONCERTEN TOE AAN 2023 TOUR DOOR...Dit jaar tourde Metejoor naar uitverkochte zalen door België. Eerder...

Duncan Laurence

DUNCAN LAURENCE KONDIGT EUROPESE TOURNEE AAN MET... Gisteren kondigde Duncan Laurence zijn nieuwe Europese tournee aan. Hij zal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.