Duncan Laurence kondigt Europese tournee aan met shows in Melkweg en Het Depot

review: Duncan Laurence - 11/10 - Maassilo Duncan Laurence
Duncan Laurence kondigt Europese tournee aan met shows in Melkweg en Het Depot
Door chloetzintzoglou op 16 juni 2022 - 13:15 Gisteren kondigde Duncan Laurence zijn nieuwe Europese tournee aan. Hij zal door Duitsland, Frankrijk, België en Nederland reizen. Op dinsdag 25 oktober is hij te zien in de Melkweg te Amsterdam. Op zaterdag 29 oktober treedt hij op in Het Depot te Leuven.

De singer-songwriter en producer Duncan Laurence, combineert nostalgische pop-songs met orkestrale en elektronische invloeden. De muziek krijgt hierdoor een cinematisch, bijna mythisch jasje. In 2013 begon Duncan aan zijn studie op de Rockacademie. Daar ontwikkelde hij zich in razendsnel tempo als zanger, songwriter en producer. In december 2013 begon hij de band The Slick, waarmee hij na in het voorprogramma stond van onder andere Berget Lewis en Jett Rebel. Ook speelde de band op Eurosonic Noorderslag.

In Nederland werd hij bekend door zijn deelname aan het televisieprogramma The Voice of Holland, waar hij de halve finale bereikte. In 2019 won hij het Eurovisiesongfestival met het door hemzelf geschreven en gecomponeerde nummer Arcade.

De kaartverkoop voor het concert in de Melkweg start op vrijdag 17 juni. Stel hier een reminder in voor Duncan Laurence in de Melkweg. Of koop hier tickets voor Duncan Laurence in de Melkweg te Amsterdam of in Het Depot te Leuven.Tickets kosten tussen de 20 en 25,90 euro.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Duncan Laurence in Melkweg
Tickets Duncan Laurence
KIES TICKET
di 25 okt
Duncan Laurence
Melkweg, Amsterdam
€ 25,90
za 29 okt
Duncan Laurence
Het Depot, Leuven
€ 20,00 - 22,00
two door cinema club

TWO DOOR CINEMA CLUB KONDIGT NIEUW ALBUM EN TOUR AAN...De band Two Door Cinema Club komt naar Nederland en België samen met de...

simplon

BLANKO TOURT DIT NAJAAR LANGS 9 PODIA IN NEDERLAND Blanko tourt in oktober en november langs 9 podia in Nederland. Eerst zal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.