Girl in Red volgend jaar naar AFAS Live

girl in red
Girl in Red volgend jaar naar AFAS Live
Door chloetzintzoglou op 25 mei 2022 - 13:26 Noorse indie pop singer-songwriter Girl in Red geeft op 5 april 2023 een concert in AFAS Live in Amsterdam. Het concert is onderdeel van de ‘make it go quiet’ tour, in het kader van debuutalbum ‘if i could make it go quiet’.

De single ‘I Wanna Be Your Girlfriend’ met inmiddels zo’n 300 miljoen streams zette Girl in Red op de kaart. Met elf zelfgeschreven demo’s begon een acht uur durende tocht naar Bergen, een stad genesteld in de majestueuze fjorden aan de Noordzee, waar debuutalbum 'if i could make it go quiet'' geboren werd. Een samenwerking met Billie Eilish en FINNEAS op 'Serotonin', een pop hit over worstelingen met mentale gezondheid, of het etaleren van haar instrumentale talenten op slotnummer 'it would feel like this', Ulven zoekt altijd de diepte op in haar muzikale avontuur.

De voorverkoop start op vrijdag 27 mei om 10:00 uur. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Of koop hier tickets voor de show van Girl in Red in AFAS Live.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefBestel tickets girl in red in AFAS Live
Tickets girl in red
wo 05 apr
AFAS Live, Amsterdam
€ 40,32
013tilburgklein

POPPODIUM 013 GAAT VERSPILLING TEGEN MET HARDCUPS EN...013 is het poppodium van Tilburg en één van de grootste van Nederland. Er is...

Lucky Fonz III

HEMELLICHAMEN TOUR VAN LUCKY FONZ III WORDT VERLENGD De "Hemellichamen" tour van Lucky Fonz III is zo'n succes, dat de tour in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.