Lianne La Havas in juli langs twee Nederlandse podia

review: Pohoda Festival 2019 - Vrijdag Lianne La Havas
Lianne La Havas in juli langs twee Nederlandse podia
Door chloetzintzoglou op 07 april 2022 - 12:00 De Engelse singer-songwriter Lianne La Havas zal in juli te zien zijn in Utrecht en Amsterdam. Eerst zal ze haar verschijning maken in TivoliVredenburg op dinsdag 5 juli. De dag daarna treedt ze in Paradiso op. De voorverkoop voor beide concerten start op vrijdag 8 april.

Lianne La Havas kreeg door haar muzikale Griekse vader en Jamaicaanse moeder veel muzieksoorten mee in haar jeugd. In 2011 wordt ze genomineerd voor BBC's Sound Of 2012. Ze brak door met haar debuutplaat 'Is Your Love Big Enough' en stond op festivals als Eurosonic / Noorderslag, North Sea Jazz en Lowlands. Komende zomer is ze ook te zien op Rock Werchter en North Sea Jazz.

De voorverkoop van de concerten in TivoliVredenburg en Paradiso start op vrijdag 8 april om 10:00. Stel hier een reminder in voor het concert in Utrecht of Amsterdam om een mail te ontvangen zodra de voorverkoop begint.

Of koop hier tickets voor het concert van Lianne La Havas in TivoliVredenburg of Paradiso.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Cactusfestival sfeer 20171

ENQUÊTE CONCERTBEZOEK NA CORONA-PANDEMIE: MAAK KANS...Ben je de afgelopen tijd eindelijk weer eens naar een concert geweest? En wil...

Phoebe Bridgers

PHOEBE BRIDGERS MET REUNION TOUR OOK LANGS AFAS LIVE Phoebe Bridgers zal op woensdag 20 juli 2022 optreden in AFAS Live. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.