Phoebe Bridgers met Reunion Tour ook langs Afas Live

Phoebe Bridgers
Phoebe Bridgers met Reunion Tour ook langs Afas Live
Door chloetzintzoglou op 07 april 2022 - 10:45 Phoebe Bridgers zal op woensdag 20 juli 2022 optreden in AFAS Live. De kaartverkoop voor de show start op vrijdag 8 april. Daarnaast is ze ook te zien op het Down The Rabbit Hole Festival in Ewijk.

Dit concert zal haar grootste concert op Nederlandse bodem worden. De wereldtour genaamd 'Renion Tour' staat voornamelijk in het teken van haar meest recente album Punisher (2020). Het album werd door 3voor12 omschreven als “een troost op mindere dagen en de soundtrack van betere dagen.” De Britse cultuurwebsite NME omschreef het album als "atmospheric indie with an undercurrent of anxiety" en beoordeelde het met 5 van de 5 sterren.

De voorverkoop start op vrijdag 8 april om 10:00. Stel hier een reminder in om een mail te ontvangen zodra die begint. Of koop hier tickets voor Phoebe Bridgers in AFAS Live.

Phoebe Bridgers, is een Amerikaanse singer/songwriter. Bridgers begint op 12 jarige leeftijd met gitaarspelen en het schrijven van nummers. Ze ontmoet Ryan Adams en laat hem haar werk horen. Gelijk krijgt ze een uitnodiging om met hem de studio in te duiken. Zo brengt ze haar debuutsingle 'killer' uit via Ryan Adam zijn label PAX AM. In 2018 was Phoebe Bridgers voor het laatst in Nederland te zien. Toen speelde ze in Bitterzoet en Merleyn. Dat ze nu een concert in Afas Live aankondigt is dus een flinke upgrade.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Lianne La Havas

LIANNE LA HAVAS IN JULI LANGS TWEE NEDERLANDSE PODIADe Engelse singer-songwriter Lianne La Havas zal in juli te zien zijn in...

Fatoumata Diawara

FATOUMATA DIAWARA NAAR PARADISO, MUSIS, PAARD EN... Fatoumata Diawara komt naar Nederland. In mei 2023 is ze te zien bij de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.