Afgelast Afas Live optreden Måneskin schuift door naar Ziggo Dome

Maneskin
Afgelast Afas Live optreden Måneskin schuift door naar Ziggo Dome
Door RobZ op 21 maart 2022 - 17:13 Måneskin speelt op 27 februari 2023 in Ziggo Dome te Amsterdam. Eerder verkocht de band hun show op 3 maart 2022 in AFAS Live binnen enkele seconden uit, maar door maatregelen rondom het coronavirus was de band genoodzaakt hun gehele tour uit te stellen. Door de enorme vraag naar tickets verschuift de show naar de Ziggo Dome in 2023! Tickethouders van de AFAS Live show ontvangen automatisch nieuwe tickets voor de show in de Ziggo Dome. De extra vrijgekomen kaarten zijn verkrijgbaar vanaf aanstaande vrijdag 25 maart om 14:00 uur. Hier koop je tickets voor Måneskin in de Ziggo Dome. Wil je een mail ontvangen als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.

Måneskin heeft sinds de start van hun muzikale loopbaan in 2016 drie albums uitgebracht. Een succesvolle deelname aan het televisieprogramma 'X Factor' in 2017 en de daaropvolgende release van het album Il ballo della vita, betekende een definitieve doorbraak bij het Italiaanse publiek. De overwinning van het Eurovisiesongfestival 2021 zette Måneskin wereldwijd op de kaart als de populairste rockband van het moment – een droom die uitkomt voor de Italiaanse rockers die ooit begonnen als straatmuzikanten in Rome.
Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbriefHenryvanLoonnews

HENRY VAN LOON OOK NAAR ZUIDERPARK LIVE Henry van Loon komt ook naar Zuiderpark Live. Dat is vandaag bekendgemaakt....

DJ Shadow

DJ SHADOW OOK NAAR PAFFF IN LEEUWARDEN EN MAASSILO... Vorige week konden we melden dat DJ Shadow een optreden zou geven in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.