DJ Shadow ook naar PAFFF in Leeuwarden en Maassilo Rotterdam

DJ Shadow
DJ Shadow ook naar PAFFF in Leeuwarden en Maassilo Rotterdam
Door RobZ op 21 maart 2022 - 15:51 Vorige week konden we melden dat DJ Shadow een optreden zou geven in Openluchttheater Rivierenhof in Deurne. Vandaag wordt bekend dat de Europese tournee van de Amerikaanse turntable-wizzard ook twee Nederlandse datums kent. Op dinsdag 7 juni speelt DJ Shadow op het PAFFF festival in de Harmonie in Leeuwarden. PAFFF staat voor Performing Arts For Friesland Festival. De voorverkoop van het concert in Harmonie start 23 maart om 14:00 uur.

Een paar dagen later, op 15 juni, geeft DJ Shadow ook een concert in de Maassilo van Rotterdam. Tickets voor dit concert gaan 23 maart om 15:00 uur in de verkoop. Tickets koop je via deze link. Wil je een email in je mailbox als de voorverkoop begint? Stel dan hier een reminder in.

DJ Shadow, oftewel Josh Davis is een van de meest bekende turntablists en hiphopproducers. Hij loopt al heel wat jaren mee en is een ware pionier in zijn vak. Zijn muziek kenmerkt zich door abstracte, veelal instrumentale hiphop, die naadloos aansluit bij de triphop van de jaren ’90. Daarbij maakt hij veelvuldig gebruik van samples uit vaak vergeten platen. Zijn eerste album Endtroducing stamt alweer uit 1996 en heeft nog altijd een blijvende impact.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggoDomelogo

AFGELAST AFAS LIVE OPTREDEN MÅNESKIN SCHUIFT DOOR...Måneskin speelt op 27 februari 2023 in Ziggo Dome te Amsterdam. Eerder...

De Staat

DE STAAT VANAF NOVEMBER VOOR TIEN CLUBSHOWS... De Staat kondigde recent al shows aan in Europa en de UK. Vandaag maakt de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.